MXR M239 Mini ISO-Brick Power Supply

Varenr: 1121797
MXR M239 Mini ISO-Brick Power Supply MXR M239 Mini ISO-Brick Power Supply MXR M239 Mini ISO-Brick Power Supply MXR M239 Mini ISO-Brick Power Supply MXR M239 Mini ISO-Brick Power Supply
1 468,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
31.05.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Enten du trenger en plassbesparende løsning for det nedløpte reisetavlen din, eller du bare trenger å drive et lite, nøye kuratert utvalg av velprøvde stifter, har denne lille boksen det du trenger-alt mens du tar mindre plass enn en godteribar.

 

Mini iso-murstein strømforsyning leverer stille, støyfri DC-kraft til et bredt utvalg av pedaltyper mens du tar opp mindre plass enn et godteri bar. Enten du trenger en plassbesparende løsning for det nedløpte reisebrettet ditt, eller du bare trenger å drive et lite, nøye kuratert utvalg av velprøvde stifter, har denne lille boksen det du trenger.

 

Først, la oss snakke utganger. Mini iso-murstein strømforsyning har fem, og hver er fullstendig isolert for å eliminere motbydelige, gig-avsluttende bakkeløyfestøy. Fire av utgangene leverer 9 volt av strøm på 300 mA, mens en femtedel kan settes til å gi enten 9 volt eller 18 volt på 800mA avhengig av dine behov. Med en sjenerøs mengde strøm på trykk og muligheten til å håndtere både negative og positive grunner, vil disse utgangene romme nesten hvilken som helst pedal, analog eller digital.

 

og don ' T La de fem utgangene begrense deg-hvis du trenger å legge til en ekstra pedal, har mini-mursteinens strømforsyning du dekket. Den leveres med en splitterkabel som kan brukes til å koble to pedaler til en enkelt utgang, forutsatt at de krever samme spenning, og du ikke overskrider utgangens nåværende rangering. Du kan gjøre dette med alle utgangene samtidig - bare kjøpe de ekstra kablene for å gjøre det.

 

Endelig kan feilsøking være et problem på mørke stadier, så mini ISO-murstein strømforsyning er utstyrt med lysdioder for å fortelle deg at alle tilkoblingene dine er solide. Kombiner det med et lett bolig som er bygget som en tank, og du kan trå på scenen med tillit til at pedalboardet ditt vil holde seg drevet fra spillejobb til spillejobb.

 

& nbsp ; Inkludert AC -adapter, 18V