Moog DFAM Analog Percussion Synthesizer

Semi-Modular Analog Percussion Synth

Varenr: 1104402
7 996,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

dfam semi-modulær analog perkusjonssynthesizer

trommeslager fra en annen mor (DFAM) er en svært-interaktiv, semi-modulær analog perkusjonssynthesizer og et vibrant avvik fra tradisjonell trommemaskin. DFAM er håndlaget i Asheville, NC av de ansatte-eierne på Moog-fabrikken, og er det første tilskuddet til Mother-32-familien av synthesizere og presenterer en uttrykksfull praktisk tilnærming til perkussiv mønsteroppretting. Det krever ingen lapping, og det trengs absolutt ingen erfaring for at mennesker i alle aldre raskt begynner -Bruk analog sequencer, DFAMs emosjonelle lyd begynner med en hvit støygenerator og to bredt rekke analoge oscillatorer. Oscillator Hard Sync og FM kryssmodulering inviterer uanstrengte overganger mellom rytmiske pulsasjoner, rungende bass og resonansklokker på et øyeblikk. DFAMs særegne stemme blir deretter formet av et allsidig MOOG -stigefilter med to valgbare modus: Lavpassmodus gir innvirkning og dimensjon til hver lyd den berører, mens High Pass -modus åpner døren til naturlig uttrykksfulle streik, pigger og klangholdige aksentuasjoner.

 

DFAM oppfører seg omtrent som en levende organisme, og reagerer på forskjellige måter for forskjellige individer. Dette skyldes 3 dedikerte analoge konvolutter som fungerer dynamisk med sequencer for å sikre at stammetoms puster, industrielle påvirkninger utvikler seg, og kakofonholdig kaos kan gyte eller dempes ved en knottes sving.

  P>

 

<

 

 

 

 

  P> Gjennom leting og eksperimentering blir det store potensialet til dette uttrykksfulle analoge instrumentet realisert.

 

semi-modulær : Ingen lapping kreves. Hvem som helst kan skape unike og påvirkelige analoge rytmer.

100% analog : uhemmet sonisk fleksibilitet for en levetid med perkussiv inspirasjon.

2 oscillatorer < /B>: Ultra-bred rekke lydgenerering-Lag alt fra subtilt pulserende kadenser til klangorøs kakofoni og gulvsplitting bass.

valgbare analoge filtre : dynamisk skulpturen lyden din med en Lavpass eller høy passeringsstigefilter.

3 konvolutter : samhandle dynamisk med hastighet for å formidle “menneskelig" variasjon til lyden din.

8-trinns analog sequencer med hastighet : Vibrant kontinuerlig kontroll over hver merknad.

24 patch-punkter : Utforsk modulær lapping eller koble til en Mother-32 for å lage en 3-oscillator Leviathan.

Koble flere enheter:  rack opp flere DFAM og Mother-32-enheter for enheter for stemningsfulle analoge komposisjoner.

ekstern lydinngang : Prosess andre lyder gjennom DFAMs analoge kretsløp

Eurorack -kompatibel : enkelt fjerne DFAM fra dets tilfelle og monter det i et Eurorack -system.  (krever en 10 til 16 pines Eurorack -kabel)