Mooer Red Truck Multieffekt

Varenr: 1099165
Mooer Red Truck Multieffekt Mooer Red Truck Multieffekt Mooer Red Truck Multieffekt Mooer Red Truck Multieffekt
3 245,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
19.06.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Mooer ‘Red Truck’ er en alt i en løsning for den profesjonelle gitaristen på farten. Etter flittig forskning har vi integrert en kombinasjon av de mest brukte og ønskelige effektene pedaler i en, enkel å bruke, gulvenhet.

 


The All Analogue Boost, Overdrive og forvrengningskretser gir frodige varme toner. En fullt omfattende samling av digitale effekter av høy kvalitet, inkludert modulasjoner, forsinkelser og etterklang med tempo -kontroll gir romslig og omgivende atmosfære via stereo -utgangene. En veldig synlig og presis tuner vil sørge for at du alltid er i harmoni på scenen.

 


En innebygd parallelle effekter sløyfe gjør det enkelt å bruke med din favoritt Stompboxes eller koble til favorittforsterkerne dine ved hjelp av 4 kabelmetoden. Den røde lastebilen har stereoproduksjoner og en dedikert mikserutgang med høyttalersimulering for direkte tilkobling til ditt favorittblandingsbrett eller lydgrensesnitt. Alle parametrene og funksjonene er lagt ut foran deg akkurat som en tradisjonell pedalboard. Enkel å se og justere på farten.
Den røde lastebilen er kompakt og lett å transportere med den ryddige myk-saken vi har inkludert i boksen.  Uansett hvor i all verden du skal spille og hva du trenger å koble til, kan du alltid ta en fullt profesjonell pedalffekter -rigg med deg med letthet.

 

Funksjoner

  • 6 effekter innebygd i en enkel enhet - boost, overdrive, forvrengning, modulasjon, forsinkelse og reverb
  • Fullt kjente kontroller for hver effekt
  • Innebygd presisjon gitar tuner
  • Tap tempo syncronozation
  • Integrert effektsløyfe for tilkobling av eksterne pedaler eller 4 kabelmetodeforbindelse med en forsterker
  • Stereo-utganger
  • Dedikert direkte utgang med høyttalersimulering for tilkobling til et miksebord, datamaskin eller hodetelefoner
  • Inkluderer en bæreveske for enkel transport