Mooer Woodverb Acoustic Reverb Pedal

Varenr: 1097987
Mooer Woodverb Acoustic Reverb Pedal Mooer Woodverb Acoustic Reverb Pedal Mooer Woodverb Acoustic Reverb Pedal
814,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
19.06.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Hvis du er en akustisk gitarist og er lei av den monotone lyden  som kommer ut fra gitaren din og har lidenskapen som intet mindre enn  en elektrisk gitarspiller - OK, så kan du sjekke ut denne Woodverb Acoustic  Guitar Reverb Pedal. Woodverb er en digital reverb -pedal som er spesielt designet og nbsp; for akustiske gitarspillere, er målet å gi brukerne den mest direkte og nbsp; opplevelsen av å bruke Reverb -effekten. Ikke bli lurt av sin mini og milde  Outlook, Woodverb gir tre høykvalitets og profesjonelle reverb -modus og nbsp; samt et bredt utvalg av justeringsalternativer. La oss glemme det rommet, og nbsp; Hall Reverb som alltid følger det samme mønsteret. Woodverb gir deg  Reverb - Splendid Plate Reverb som gir deg en opplevelse fra  minste rom til det største rommet; MOD - Tilfører modulasjonseffekt til  reverb og skaper en psykedelisk effekt; Filter - legger til en feiende filterlyd og nbsp; til reverb og får det til å føles som en virvlende vind ... selvfølgelig trenger du ikke å bekymre deg for at den akustiske gitaren din vil høres ut som  en elektrisk gitar, den spesielle kretsdesignen kan holde den originale akustiske  Lyd intakt og ren mens du oppnår en fantastisk reverb -effekt. Woodverb  vil være et must i de akustiske gitarspillerne&Apos; Tone Arsenal.


Tone Introduksjon
Woodverb har tre reverb -modus: Reverb/mod/filter
Reverb: Simulerer en plate Reverberation
Mod: Legger modulasjonseffekt til reverb
Filter: Legger til en feiende filterlyd til reverb


Et bredt spekter av justeringsalternativer
Tre reverb Modus med blanding, forfall og toneknotter, og nbsp; gi deg et bredt spekter av tonejustering som  i tillegg til å inspirere din uendelige kreativitet! Enkel og nbsp; direkte drift, veksle bryteren kan veksle mellom  forskjellige reverb -effekter. Ingenting komplisert, få deg  plug and play med en gang. Blandingsknappen kan kontrollere  forholdet mellom tørre lyd og effektlyden. Tonen  -knappen kontrollerer forskjellige parametere under forskjellige modus.  forfallsknappen kontrollerer forfallsnivået til reverb  effekter.


Utmerkede Outlook
Den ytre Skall av denne pedalen er skjermtrykt med utsøkt treskjæring til  fremheve dens akustiske natur.


Tiny størrelse
Arved mini -størrelsen på mikroserien Pedalene, Pedalbrettet ditt kan ha  mer plass, og derfor kan du legge flere pedaler i det.


True bypass
Når Woodverb blir forbigått, vil det ikke påvirke den Originalsignal, som sikrer  signalintegriteten.


Input: 1/4" Monoural Jack (impedans: 470K ohm)
Utgang: 1/4" Monoural jack (impedans: 100 ohm)
KRAV KRAV: AC Adapter 9V DC (Center Minus Plug),
Anbefalt å bruke Mooer Micro Power
Nåværende trekk: 130 ma
Dimensjoner: 93,5mm (D ) × 42mm (w) × 52mm (h)
Vekt: 145g