Mooer Envelope Analog Auto Wah pedal

Varenr: 1097983
Mooer Envelope Analog Auto Wah pedal Mooer Envelope Analog Auto Wah pedal Mooer Envelope Analog Auto Wah pedal
697,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
19.06.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

konvolutten&Apos; Fra Mooer er en lomme størrelse&Apos; konvoluttfilter&Apos;/& apos; dynamisk auto wah&Apos; Pedal med stor tone og mye allsidighet. Følsomhetskontrollen lar deg ringe i effekten for å svare på dynamikken i spillet ditt og pickupene til ethvert instrument i måten du vil at det skal. Utsatt smell tilbake funk, subtil sulty abience, Statisk frekvensfiltereffekter og mange flere er alle lett tilgjengelig med denne lille pedalen. Den 100% analoge kretsen gir en frodig varm lyd og det brede spekteret av kontrollene gjør konvolutten fra Mooer ideell for bruk med både gitar og bass.


Kontroller

Følsomhet: Følsomhetskontrollen justerer den dynamiske responsen til konvoluttfilteret i forhold til inngangen fra instrumentet. Med klokken gjør pedalen mer følsom og responsiv for å plukke angrep og gjør det lettere å åpne filteret. Moturs med klokken gjør pedalen mindre følsom for å plukke angrep og gjør det vanskeligere å åpne filteret. Merk: Følsomheten er satt annerledes avhengig av hvilke gitarpickuper du bruker og hva ønsket respons fra pedalen er av brukeren. Anbefalt startposisjon er 12 o&Apos; klokke og juster derfra deretter


Q: Denne kontrollen endrer Q for WAH -effekten. Med klokken vil q -verdien høyere gi et mer smal frekvensbånd, men en høyere topp. Dette resulterer i en veldig overdrevet og uttalt WAH -lyd. Moturs vil senke Q -verdien, og gi et bredere frekvensbånd og en lavere topp. Dette resulterer i en mer subtil WAH -effekt.


Forfall: Forfallskontrollen justerer frigjøring og lukking av filteret. Med klokken gir et lengre forfall og mot klokken gir et kortere forfall.

Merk: Dette er også avhengig av sensitivitetsinnstillingene og angrepet av instrumentet.


< P> Tone: Tonekontrollen justerer den totale tone- og frekvensområdet for pedalen. Med klokken vil gi en lysere tone og et høyere frekvensområde. Forholdet vil gi en rundere tone og et lavere frekvensområde. Mot klokken er perfekt å bruke med en bassgitar. Merk: Når&Apos; følsomhet&Apos; er satt til 0 the&Apos; tone&Apos; Kontroll kan brukes som et statisk frekvensfilter.

Spesifikasjon


Input: 1/4" Mono Audio Jack. (Impedance: 1Meg Ohm)
Utgang: 1/4" Mono Audio Jack (Impedance: 1K Ohm)
KRAV KRAV: AC Adapter 9V DC, Center Negative. Høyt
Anbefaler å bruke Mooer Micro Power.
Nåværende trekk: 20MA
Dimensjoner: 93,5mm (D) x 42mm (W) x 52mm (h)