Mapex PF1000 basstrommepedal

Varenr: 1056100
Mapex PF1000 basstrommepedal
3 007,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
30.04.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Designfilosofien bak hardware i Mapex' nye Falcon-serie handler like mye om funksjonalitet som design. Hver funksjon er nøye tenkt ut for at du som trommeslager ikke skal behøve å legge fokus og energi på utstyret men på ditt trommespill.
Pedalene i Falcon-serien er oppdatert og setter et nytt nivå når det gjelder følelsen mellom fot og pedal. Pedalene svarer lynraskt med en naturlig og følsom bevegelse slik at du alltid kan være sikker på at pedalen gjør det dine føtter vil. Foruten at du kan stille inn vinkel på fotplaten og klubben så medfølger også to ulike vekter slik at du kan stille inn eksakt hvordan klubben skal svare. Du har også mulighet til å bytte fra kjededrift til Direct Drive med tilbehørskitet AC1000D. Om du spiller følsom jazz, stødig pop eller sitter og banger blastbeats i 240 bpm så lover vi deg at de nye Falcon-pedalene kommer til å levere.