Korg Volca-Nubass Vacuum Tube Synth

Varenr: 1129297
2 159,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
29.04.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Volca-nubass er den første analoge synthen som er utstyrt med et nutube ny generasjons vakuumrør i oscillatoren. Vakuumrør pluss analog betyr at lyden er varm, tykk og rik. Det kjente transistorstigefilteret gir den karakteren til en klassisk bassmaskin, sammen med overdrive, og enorm klingende forvrengning.

En sur bassmaskin for en ny generasjon kombinerer klassisk lyd med kraften til moderne synthesizer-design . Det er Volca Nubass.


Fusjonen av en nyutviklet vakuumrøroscillator med et klassisk stigefilter


Et vakuumrør -oscillatorkrets danner hjertet av Volca nubass, ved å bruke banebrytende nutube -teknologi


" Nutuen inneholder to uavhengige trioder; Den ene brukes i oscillatoren for å generere en sagtannbølge eller firkantet bølge. Den andre trioden brukes i drivkretsen til underoscillatoren, og legger dybde og varme en oktav under oscillatoren. Denne oscillatoren og underoscillatoren gir en kretsstruktur som får frem den harmoniske karakteren som bare et ekte vakuumrør kan gi.


En transistorstige lavpassfilter som gir en særegen lyd


Lavpassfilteret definerer lyden fra denne bassmaskinen; Den bruker en transistorstigdesign som finnes på klassiske analoge basssynter. Dette filteret er unikt dynamisk på den måten det påvirker en lyd mer enn bare alt fra lys-til-mørk. Det brede spekteret av timbrale muligheter gjør det ideelt for et bredt utvalg av dansemusikk; Du kan bruke den til å lage den særegne modulasjonen som kan høres i Acid House, eller øke resonansen for å få frem en skarp karakter som er passende for techno.


Analog driverkrets


Nubass er utstyrt med overdrive som bruker en analog krets som minner om en klassisk Stompbox. Å vri knotten mot høyre komprimerer volumet mens du forårsaker mild forvrengning, og tilfører tykkelse til basslydene dine. Toneknappen lar deg også justere sprøheten i høyfrekvensområdet.


Volca Sequencer gjør å utføre og komponere enkel og intuitiv


En 16-trinns sequenser Det lar deg automatisere parametere


Volca Nubass er utstyrt med en fullverdig 16-trinns sequencer med en rekke funksjonaliteter; Ved å bruke den i forbindelse med en rytmemaskin, kan du konstruere rytmespor eller sløyfemusikk. 

 

Du kan bruke 16 -knappene for trinninngang akkurat som resten av VolCA -serien, eller spill knappene som et tastatur for Realtime Recording. Kjedefunksjonen lar deg spille av flere sekvensmønstre i rekke Over tid til lyden. Dette kan brukes når du lager løkker, eller for liveopptredener som er dynamiske og originale. Opptil 16 sekvensmønstre sammen med bevegelsessekvenser kan lagres i internt minne.


Det er også en aktiv trinnfunksjon som lar deg hoppe over trinn som du spesifiserer under avspilling; Sekvensmønstre blir mer dynamiske og spennende når de kan redigeres i sanntid under forestillinger.


Tre funksjoner for å lage spor på Volca Nubass


Sekvenser for den Volca Nubass gir tre funksjoner som legger til smekk- og lysbildeytelsesteknikker som er særegne for sur bass: disse transponering, aksent og lysbildefunksjoner er tilgjengelige og kontrollerbare gjennom trinnsekvenseren.


Transpose er en funksjon som spiller en lapp en eller to oktaver høyere; Det tilfører bevegelse til basslinjen mens du holder seg i den opprinnelige skalaen. Accent legger vekt på en lapp, og skaper dynamikk som gjør rytmen uttrykksfull. Og lysbildefunksjonen som er uunnværlig for sur lyd skaper en jevn overgang til neste merknad. Bruk disse funksjonene til å legge til en følelse av rille, og Volca Nubass vil bli levende i dine forestillinger og komposisjoner.


Tilfeldige innstillinger kan brukes på hver av disse tre funksjonene. I tillegg til å generere uforutsigbare mønstre, kan du oppdatere de randomisere innstillingene for å holde varierende mønstrene, og få frem mer uventede og spennende ideer fra sequencer.


Utmerket spillbarhet

< Br> Tilkoblinger for å synkronisere med Korg Groove -maskiner og annet utstyr


Ved hjelp av Volca Nubass 'Sync inn og ut, kan du koble den til en annen Volca -serieenhet eller til utstyr som en elektribe, hvilken som helst Korgg “Logue” -synth, eller SQ-1, og nyt synkronisert avspilling med sequencer. Det er også en standard MIDI i kontakten, slik at du kan bruke VolCA -trommelen som en lydmodul for DAW.


Kos deg hvor som helst


Kompakt, størrelse, størrelse , Batteridrift, og innebygd høyttaler betyr at du kan ta denne enheten hvor som helst og glede deg over å spille på farten.


Spesifikasjoner:


Tastatur:  Multi Touch Keyboard/Step Key 


Synthesizer

  • Type: Analog syntese
  • Maksimal polyfoni: 1
  • Struktur: VTO (oscillator, sub-oscillator), VCF, VCA, f.eks >
  • Antall trinn: 16 (mønsterkjeden er tilgjengelig)
  • Antall innspillingsmønstre: 16 (No.1 - 10 er fabrikkforhøyelse)

kontakter

  • Lydutgang: Hodetelefoner (3,5 mm stereo mini -knekt)
  • Synkronisering Synkronisering inn (3,5 mm Monoural Mini Jack, Maksimum inngangsnivå: 20V), synkronisering (3,5 mm Monoural mini jack, maksimal utgangsnivå: 5V)
  • Midi: midi i

Power

  • Batterilevetid: ca. imately 8 hours (using alkaline batteries)
  • Power supply: AA alkaline battery ×6, AA nickel-metal hydride battery ×6, or AC adapter “KA-350” (optional)
  • Andre

    • Inkluderte elementer: Seks AA alkaliske batterier for å sjekke drift, synkroniserende kabel
    • Tilbehør (solgt separat): KA-350 AC-adapter, Sequenz CB -4Volca Hard Shell Case, Sequenz CC-Volca dedikert bæreveske, SQ-Cable-6 Sync-kabel
    • Dimensjoner (W X D X H): 193 × 115 × 46 mm / 7.61" x 4.54" x 1,82"
    • Vekt 370 g / 0,82 lbs. (Unntatt batterier)

    Gratis bunt med musikkprogramvare


    Volca Nubass kommer med et mangfoldig utvalg av musikkprogramvare fra izotop inkludert "ozonelementer" som lar oss Du lager ikke bare sanger, men mestrer dem også ved hjelp av AI, "Skoove" som vil hjelpe deg med å forbedre tastaturets spillferdigheter, "Reason Lite" DAW -programvare, samt programvaresynter fra Korg og andre merker.


    Med andre ord, i det øyeblikket du får hendene på denne synthesizeren, har du en rekke verktøy for å hjelpe deg med å ta musikken din til neste nivå.


    apper for iPad/iPhone

    • Korg Gadget LE (Music Production Studio Daw App)
    • Korg Module LE (Piano/Keyboard Sound Module App)

    Programvare For Mac/Windows

    • Korg -samling - M1 LE (Synthesizer lydmodul)
    • UVI Digital Synsations (Synthesizer Sound Module)
    • AAS Ultra Analog Session (Synthesizer lydmodul)
    • AAS Strum -økt (akustisk gitarlydmodul)
    • AAS Lounge Lizard S ession (elektrisk piano lydmodul)
    • Propellerhead Reason Lite (DAW Music Production Software)
    • Skoove Free 3 Month Trial of Skoove Premium (Online Piano Lesson)
    • Korg Gadget LE for Mac (DAW Music Production Software)
    • Izotope ozonelementer (Audio Mastering Plug-in-programvare)

Produktinformasjon

Aftertouch Nei
Anslagsfølsomme tangenter Nei
Ant tangenter 16
Batteridrift Ja
Batteritype 6xAA (batterier følger med)
Innebygde høyttalere Ja
MIDI-tilkobling 5-pin
Strømforsyning inkludert Nei
Sustainpedal inkludert Nei
Sustainpedal inngang Nei