Korg Volca Modular Synth

Varenr: 1122911
2 144,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
06.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Å lage nye lyder som ikke eksisterer i omverdenen er en uendelig drøm som har fortsatt siden fødselen av elektroniske musikkinstrumenter. Denne drømmen har utviklet seg og utvidet gjennom hele utviklingen av nye og unike musikkproduksjonsenheter.

Populariteten til modulære synthesizere over hele verden har generert ny spenning og interesse for den såkalte" West Coast stil" av syntese som avviker fra tradisjonelle syntese normer.

Den kompakte kroppen til denne VolCA -synth har åtte moduler og 50 lapppunkter. Mens du lærer det grunnleggende om en modulær synth, kan du bruke populære funksjoner i Volca -synthesizer -linjen for å kontrollere en unik og annen smak av analoge lyder.

lapping tillater uendelige muligheter

Volca Modulars moduler er koblet til via de inkluderte pinnekablene, noe som tillater et mangfoldig utvalg av kombinasjoner. Enhetens kompakte chassis gir 50 lapppunkter. Innganger og utganger er fargekodet for gjenkjennelse på et øyeblikk, og signalene er også merket av symboler for å indikere lyd, kontroll, port eller utløser. Normalt er hvert signal koblet i henhold til bruken, men på VOLCA -modulære er signalnivåene universelt kompatible mellom moduler, slik at skjulte muligheter kan oppstå fra lapping som trosser sunn fornuft. Tjue pin-kabler er inkludert, og også inkludert er et referanseark som forklarer hvert lapppunkt og gir grunnleggende eksempler på lapping.

seksten-trinns sequencer som kan automatisere parametere < Br>

Mens VolCA-modulen er en semi-modulær synth, er den utstyrt med en fullverdig 16-trinns sequencer som gir et bredt spekter av funksjoner, og lar deg glede deg over automatisk ytelse selv når du brukes frittstående .

Bruke de 16 knappene som er kjent fra VolCA -serien, kan du utføre trinninngang eller bruke knappene som et tastatur for Realtime -opptak. Mønsterkjedingsfunksjonen spiller tilbake flere sekvensmønstre i rekke Sekvensfunksjon registrerer knottbevegelser, og lar deg legge til tidsvarierende endring i lyden. Du kan lage løkker, eller bruke denne funksjonen live for påfallende originale forestillinger. Opptil 16 sekvensmønstre og lyder kan lagres i enheten.

Det er også gitt en aktiv trinnfunksjon som lar deg spille av mens du hopper over trinnene du spesifiserer. Du kan hoppe over den siste halvdelen for å produsere en kort sløyfe, bruke en alternativ tidssignatur for å lage polyrhytmer og utvikle sekvensmønstre i sanntid for å lage en dynamisk ytelse.

randomiser funksjonen som den som kan generere tilfeldige ideer

Sekvenseren av VolCA -modulen lar deg spesifisere randomisering for notater, aktive trinn og mikroinnstilling. Uregelmessige setninger, rytmer og skalering som sannsynligvis ikke vil komme til tankene kan genereres ved å bruke tilfeldighet, slik at Volca er en kilde til ukjente ideer.

To nye modus lagt til for for Sekvensavspilling

To nye sekvensmodus er lagt til: Bounce Sequence -modus som gjør en tur/retur gjennom trinnene, og stokastisk sekvensmodus som gradvis fortsetter mens du beveger deg fremover og bakover. Å spille av en innspilt sekvens i en annen form kan legge til dramatiske endringer i sangen eller ytelsen din.

Musikalsk avanserte skalaer, nøkler og mikroinnstilling
musikalsk avanserte skalaer, nøkler og mikroinnstilling

musikalsk avanserte skalaer, nøkler og mikroinnstilling ,. P>

Selv om Volca Modular er en synthesizer i vestkysten, gir den også fleksibel støtte for musikk som et moderne instrument. Du kan velge mellom 14 typer skalaer inkludert lik temperament. Siden du også kan spesifisere tonic -tasten som disse skalaene starter, kan du spille av disse skalaene i hvilken som helst nøkkel.

Det er også en mikroinnstillingsfunksjon som lar deg spesifisere tonehøyden til hver Merk. Du kan forfølge din egen unike musikk ved å opptre i en original innstilling med tonehøyde av individuelle notater hevet eller senket.

Utmerket spillbarhet

< P> Koblinger som tillater synkronisert ytelse og ekstern kontroll

med en synkroniseringskontakt som tillater enkel tilkobling til en Korg Groove -maskin, kan du koble VolCA -modulen til en annen Volca -serieenhet, en minilog, monolog , eller prolog, en elektribe, eller SQ-1, og nyt økter med sequenser synkronisert til avspilling.

CVen i Jack for ekstern kontroll er en TRS mini stereo-knekt som lar deg Skriv inn to signaler. Den venstre kanalen kan legge inn et ± 5V -signal, og høyre kanal kan legge inn et signal fra 1V/OCT (0–+6V) signal som internt konverteres til tonehøyde CV i VolCA -modulen. Selvfølgelig kan hver av disse to signalene også lappes for å kontrollere en modul.

Nyt hvor som helst

kompakt, størrelse, batteridrift og innebygd Høyttaler betyr at du kan ta denne enheten hvor som helst og glede deg over å spille når som helst.

Spesifikasjoner:

  • tastatur:  multi touch tastatur / trinn -tast
  • Synthsizer:  type: analog syntese,  maksimal polyfoni: 1, struktur: 2 vco (trekant), 2 f.eks. 2 lpg, digital effekt.
  • Sequencer:  1 del, 16 trinn, 8 innspillingsmønstre
  • Koblinger:  lydutgang: hodetelefoner (3,5 mm stereo mini -knekt), synkronisert: synkronisert inn (3,5 mm monoural mini jack, maksimal inngangsnivå: 20V), synkronisert (3,5 mm monoural mini jack, maksimalt utgangsnivå: 5V), Kontroll i: CV-in Jack (TRS Mini Phone Jack)
  • Strøm:  Strømforsyning: AA alkalisk batteri × 6, AA nikkel-metallhydridbatteri × 6 eller AC-adapter “KA-350" (Valgfritt), Batterilevetid: Cirka 10 timer (ved hjelp av alkaliske batterier)
  • Tilbehør:  (solgt separat): AC-adapter (KA-350), Sequenz CB-4Volca Hard Shell Case, Sequenz CC-Volca Soft Shell Case, SQ-Cable-6 Sync Cale
  • Dimensjoner:  (W x d x h): 193 × 115 × 39 mm / 7,61 x 4,54 x 1,54 tommer
  • Vekt:  377 g / 0,83 pund (unntatt batterier)
  • Andre: Inkluderte elementer: AA alkalisk batteri × 6 (for verifisering av drift), synkroniseringskabel, pinkabel for lapping 1 sett, modulreferanseark
  • Produktinformasjon

    Aftertouch Nei
    Anslagsfølsomme tangenter Nei
    Ant tangenter 16
    Batteridrift Ja
    Batteritype 6xAA (batterier følger med)
    Innebygde høyttalere Nei
    MIDI-tilkobling Nei
    Strømforsyning inkludert Nei
    Sustainpedal inkludert Nei
    Sustainpedal inngang Nei