Korg Minilogue-xd analog synth

Varenr: 1122910
7 595,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Korg Minilogue XD

I ttillegg til å understreke de samme ekte analoge lydene og gleden over å styre et elektronisk instrument som man finner i den originale Minilogue, har den nye Minilogue XD i tillegg en digital multi prosessor, effekter og mikrojusteriger, noe som utvider mulighetene for å lage lyder og øke ytelsen.

 

Analog synth krets som overgår forventingene i sin klasse


Firestemmers polyfonisk analog synth og de analoge kretsene fra Minilogue, som med sine særegne lyder hadde stor innvirkning på synthens verden.

Stemmestrukturen til Minilogue XD er 2VCO + MULTI ENGINE, 1VCF, 2EG, 1VCA, og 1LFO. I tillegg til de spesialiserte kretsene vi finner i serien, som skaper bølgeformene, overtonene fra oscillatoren og synkronisering, så finnes det i tillegg kryssmoduleringer, et two-pole filter, og en drive-bryter som feter opp lydene som går inn i filterene. Hvert parameter har blitt finjustert i minste detalj til hva musikere forventer av synthen sin. Lydene varierer fra varme pads via fete basser til krispe lead lyder, og dekker enhver situasjon.

Selvsagt vil også lydene du lager ha mulighet til å bli lagret. Minilogue XD kommer med 200 presets og 500 banker for egendefinerte lyder.


Utstyrt med en tredje oscillator; Multi Engine

De ekstra mulighetene for lyddesign kommer fra Multi Engine som er en tredje oscillator i tillegg til de to analoge VCO'ene. Denne oscillatoren som er utstyrt med tre typer lydgeneratorer (noise, VPM og brukerbestemt) gir deg fordelen av en lydkarakter som er forskjellig fra den analoge, og samtidig bruke den paralellt med den analoge. Noe som utvider mulighetene foe å designe dine lyder.

Noise generator

Noise generator gir deg fire typer som er uunværlige for percussive lyder og lydeffekter. Du kan bruke det digitale filteret til å gjøre endringer på denne genertoren.

VPM oscillator

Minilogue XD's Multi Engine har en VPM (Variable fase modulering)/FM oscillator med dobbel struktur. Den kan lage skarpe, metalliske lyder med komplekse overtoner som går utover mulighetene til analoge systemer. Med 16 typer oscillatorer og en SHAPE kontroll, vil du kunne lage somplekse lyder uten problemer.

Bruker oscillatorer

Bruker oscillatorer gjør at du laste inn dine egne oscillatorprogrammer via internet. Det er 16 brukerdefinerte programmer i tillegg til Morphing Wavetable Oscillator som preset.

Høykvalitets digitale effekter

Minilogue XD's høykvalitets digitale effekter bruker 32-bits Floating Point DSP prosessering, noe som setter prikken over i'en på plattformen. Tre effekttyper (modulerende, klang og delay) kan brukes samtidig, noe som lar deg velge mellom en stor variasjon effekter som chorus, ensemble, båndekko og et stort utvalg klanger. Du kan laste inn dine egne oppsett på de brukerdefinerte plassene.

Bruker tilpasninger gir uendelige muligheter

Minilogue XD tilbyr en brukertilpasset plattform. Enheten kommer med 16 brukerdefinerte oscillatorer og 16 brukerdefinerte programmer som tilpasses slik du ønsker det. Oscillatorer og programmer du har laget i SDK (Software Development Kit) kan lastes inn i Minilogue XD via det dedikerte bilbioteket.

Polyfonisk step sequencer er tilgjengelig via 16 knapper

Step sequencer tilbyr 16 trinn og støtter realtime opptak og tirinnvis opptak. Du kan bruke de 16 knappene til å velge trinn direkte, noe som gjør at du kan redigere og bytte pitch, dempe lyden eller til og med ha deler av en låt der du improviserer.

Produktinformasjon

Aftertouch Nei
Anslagsfølsomme tangenter Ja
Ant tangenter 37
Batteridrift Nei
Innebygde høyttalere Nei
MIDI-tilkobling 5-pin og MIDI over USB
Strømforsyning inkludert Ja
Sustainpedal inkludert Nei
Sustainpedal inngang
  • Ja
  • Nei