KORG PA700

Arranger Keyboard

Varenr: 1100724
KORG PA700 Arranger Keyboard KORG PA700 Arranger Keyboard KORG PA700 Arranger Keyboard
13 229,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Korg debuterer den nyeste høye ytelsesarrangøren i den anerkjente PA-serien til profesjonelle arrangører, PA700. PA700 har mange nye lyder (med definert nyansekontroll for forbedret realisme) som holder forestillinger friske og spennende, i tillegg til et enormt utvidet utvalg av stiler som dekker musikksjangre fra hele verden. Kombiner dette med kraftig ytelsesfunksjonalitet, et intuitivt brukergrensesnitt og rik, skulpturert lyd, og du har en arrangør for den mest kresne og krevende spilleren.


Helt nytt er tilsetningen av Kaoss FX, som gir deg kreativ kontroll på ytelsen din. Fra subtil morfing mellom variasjoner og trommesett-typer, fin blanding mellom akkompagnementlyder, levende omforming av pågående rytmer, til de mest radikale note-knusende effekter som brukes av utallige DJ-er, båndforsinkelse og arpeggios, kan du legge til 'væskeblanding' til enhver stil eller MIDI-sang ved hjelp av brukervennlige datamaskinassisterte komposisjonsfunksjoner. Skyv grensene for musikaliteten din!


Med mer kraft enn noen gang før og mange etterlengtede nye funksjoner, setter PA700 en ny standard for arrangører. Korg har et massivt sprang fremover fra den legendariske og mest solgte PA600, og har hevet baren for dyktighet ved å tilby nyere, enda mer realistiske lyder og kraftige nye funksjoner, levert i en slank og profesjonell design, til en enda rimeligere pris. p>

 

 

Produktinformasjon

Ant tangenter 61