Korg XVP-20

Expression pedal

Varenr: 1091420
Korg XVP-20 Expression pedal Korg XVP-20 Expression pedal
1 864,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

XVP-20 gir deg all funksjonaliteten du ønsker fra en uttrykk/volumpedal. Den gir to sett med inngang/utgang så vel som ett uttrykkskontakt. Mens output og uttrykkskontaktene er tilgjengelige på den forrige modellen, leverer XVP-20 enda bedre driftsbarhet.

Den forsterkede kompakte kroppsdesignet forbedrer portabiliteten, og den solide aluminiumskroppen sikrer en følelse av stabilitet under føttene. Den svarte anodiserte utvendige finishen er en ideell kamp for Korges flaggskip Kronos arbeidsstasjon.

Gummi brukes på toppoverflaten på fotbrettet og på bunnen av kroppen, noe som gir bedre grepstyrke og forbedret stabilitet. Pedalen bruker en holdbar girmekanisme for problemfri drift. I tillegg har girene nå flere tenner, og leverer en ekstremt jevn operasjon. Minimumsvolumknappen lar deg justere volumområdet som kan kontrolleres av pedalen. Knappen har blitt flyttet fra sin forrige beliggenhet under fotbrettet til baksiden av kroppen, noe som gjør det lettere å kontrollere. En dreiemomentjusteringsskrue er også gitt, noe som tillater enkel justering til driftsmomentet (vekt) på fotbrettet for å passe til din preferanse.

Spesifikasjoner
  • Inngangsimpedans: 50k - 100k ohm
  • Input Jacks: Input 1, 2 (Monaural Phone Jack)
  • Output Jacks: Output 1, 2 (Monaural Phone Jack), Expression Pedal (Stereo Phone Jack)
  • Kontroll: Pedal, Minimumsvolum, dreiemomentjusteringsskrue
  • Dimensjoner (w x d x h): 90 x 268 x 62 mm / 3.54" x 10.55" x 2.44" (inkludert gummiføtter)
  • Vekter: 1,3 kg/2,87 pund.
  • Inkluderte elementer: Ekspresjonspedalkontakt Dedikert stereokabel