Kemper Profiler Player

Varenr: 1196066
Kemper Profiler Player Kemper Profiler Player Kemper Profiler Player Kemper Profiler Player Kemper Profiler Player
8 899,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
10.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Kemper Profiler endret hvordan du lager din gitartone da den ble lansert. Den anerkjente Kemper Profiling-teknologen og helt nye Liquid Profiles gir deg de beste forsterkertonene hvor enn du er og når som helst, og er et fantstisk verktøy for turnerende musikere som trenger en kompakt pakke å reise med.

 

Kemper Profiler Player er siste skrik i Kemper-familien, og er den mest komplette pakken med profesjonelle amptoner og effekter i studioklasse i sin størrelse. Profiler Player tar kun opp like mye plass som to normale gitarpedaler på brettet ditt, og gjør et hvert pedalbrett om til en stadion-klar gig rig. I tillegg til dette passer den i ytterlomma på de fleste gitarbager. Den gir deg det fulle arsenalet med Kemper forsterkertoner (og ja: forsterkerdelen i Player er identisk til forsterkerdelen i storebrødrene - den kan laste inn en hver forsterker-profil fra det store biblioteket med Kemper-klare lyder og modelleringer). Du får også utvalgte FX-innstillinger, IR loading og switching-muligheter - hjemme, i studio, på øvingsrommet og på scenen!

 

Konsept og egenskaper: The Little Green Monster!

  • Ved første øyekast er Profiler Player en enkel i bruk gitarforsterker med klassiske kontroller, hvor du kan lagre dine innstillinger.
  • Forsterkerdelen i Player er identisk til storebrødrene fra Kemper. Player kan laste inn alle ampprofiler fra det store Kemper-biblioteket.
  • Rigger fra de store Profiler-enhetene er kompatible, innenfor begrensningen av Players 4 FX-slots.
  • Ønsker du å grave dypere og få tilgang til hver enkelt effektinnstilling, kan du bruke Rig Manager-appen som lar deg koble til Player gjennom USB eller WLAN på din ønskede plattform.
  • Koble Player til telefon gjennom bluetooth for å spille med på låter fra f.eks. Spotify.
  • Hjemme i stua er Player den perfekte øveriggen, på scenen er den en Kemper Profiler!
  • Profiler Player kan gjøres om til en comboforsterker ved å koble til ett eller to Kemper Power Kabinet.
  • Player er en god match også for deg som spiller bass eller akustisk gitar. I tillegg vil også keyboardister ha nytte av rørforsterker-profiler og effekter av studiokvalitet for å krydre opp lyden sin.
  • For utvidet kontroll i en livesetting kan du koble til expressionpedal og ekstra fotbrytere. MIDI over USB, støtte for vanlige USB2MIDI-kabler.