Keeley Bassist

Limiting Amplifier (for Bass)

Varenr: 1141128
Keeley Bassist Limiting Amplifier (for Bass) Keeley Bassist Limiting Amplifier (for Bass)
2 699,-
-+
5 på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
15.12.2022
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Basskomprimering

Keeley Bassist-kompressoren gir ekte høykvalitetskomprimering og begrensning. Bli hørt og følt ved bruk format!  den bruker høye ytelsesstyrkekontrollerte forsterkere, ombord på True-RMS-detektor, og ultra høy ytelse op-ampere for å gi deg den aller beste kvaliteten. VCA -kompressorer gir deg presis kontroll.  Derfor er de direkte egnet til bassgitarer. Keeley -bassistkompressoren er både musikalsk og veldig gjennomsiktig.  der våre eldre kompressorer var basert på CA3080 eller LM13700 og er perfekte for enkeltspolegitarer, har den nye Keeley-bassistkompressoren ingen problemer med aktive pre-ampere og linjenivåinngangssignaler!  Ikke bare kan Keeley -bassisten håndtere forbløffende store signaler, den har en utrolig båndbredde på over 20 kHz og utrolig lav støy.  ingen detaljer i bassgitarens tone vil gå tapt.  Keeley-bassisten vil være en god investering i tonen din, du har nå rack-mount kvalitet ved føttene dine.

komprimering og terskel

Når bassaktører bruker Keeley Bassist Compressor De vil bli møtt med en lyd som lettere blir forsterket og hørt.  ved å bruke effekten som en  begrensende forsterker   sparer høyttalerne fra klipping og forvrengning.  sett terskelen til å se etter topper i signalet ditt og begrense forvrengning fra forsterkeren din eller skade på høyttalerne.  bare se terskelindikatorlyset for å se hvilken type å spille du vil begrense, det er så enkelt!  Sett deretter kompresjonsforholdskontrollen for å bestemme hvor mye squash du vil ha når signalet er over og nbsp; terskel.  sett komprimering helt ned for ingen  (1: 1) Komprimering og bruk forsterkningskontrollen som et løft!  angi komprimering hele veien for en over-terskel hard-knebegrenser.

En typisk myk kompressorinnstilling ville være 2: 1 over terskel.  et godt startforhold for kompresjonskontrollen kan være 4: 1, da det generelt høres bra ut med bassgitar.  et forhold på 5: 1 eller 6: 1 vil høres bra ut for slap eller funk-stil.  for synth-bass-prøv 10: 1 komprimering.

angrep og frigjøring

Det er en viss figur som bare høres bra ut så langt komprimering går; Og det er 125 dB/sekund.  med fôr fremover kompressorer som bruker denne typen ekte-RMS-detektor, bruker du en enkelt tidskonstant parameter.  timingkondensatoren gir deg angrep og frigjøringstider som er tilpasningsdyktige til spillnivået ditt eller signalinngangen til kompressoren.  Hovedlinjen: Angrep og utgivelsestider varierer på programinnhold.  angrepstider er generelt sett,  om   100 ganger raskere enn utgivelsestider.

angrepstid:  typisk 15ms for 10dB, 5ms for 20dB, 3ms for 30dB

Utgivelsestid: Vanligvis 8ms for 1dB, 40ms for 5dB, 80ms for 10dB, 160ms for 20dB, 240ms for 30dB

Spesifikasjoner:

Spenningsinngang: 9V

Strømtrekk: 50mA

Input Impedance 1 Meg Ohm

Output Impedance: 100  Ohm

Utgangsspenningsforsterkning: +30dB Boost

båndbredde & gt; 20kHz

Total harmonisk forvrengning: 0,1%

Støy: -95dBV

Terskelindikator: Dual LED