Keeley GC-2 Limiting Amplifier

(For Guitar and other instruments)

Varenr: 1141118
Keeley GC-2 Limiting Amplifier (For Guitar and other instruments)
2 799,-
-+
5 på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
15.12.2022
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Beskrivelse:

Keeley-kompressoren GC-2-begrensende forsterker. Den samme store profesjonelle komprimering/begrensende teknologien som er tilgjengelig i vår bassistbegrensende forsterker, for musikere og kompressorvifter av alle slag!

Presisjonskomprimering:

Keeley-kompressoren GC-2-begrensende forsterker  Gir ekte høykvalitetskomprimering og begrensning.

Keeley-kompressoren GC-2-begrensende forsterker  er bygget rundt den eksotiske og ekstremt høye troskapen som Corp. 4320.  Tenk på det som veldig musikalsk  studio -Grader kompressor i Stomp Box -format!  den bruker høye ytelsesstyrkekontrollerte forsterkere, ombord på True-RMS-detektor, og ultrahøy ytelses-op-ampere for å gi deg den aller beste kvaliteten. Denne typen  kompressor gir deg presis kontroll og veldig musikalske resultater. Dette sammen med et full frekvensområde betyr at  GC-2-begrensende forsterker og nbsp; kompressor er godt egnet for gitar, tastaturer, trommemaskiner og egentlig alt du kan kaste på det. Keeley GC-2-begrensende forsterker er både musikalsk og gjennomsiktig.  der våre eldre kompressorer var basert på CA3080 eller LM13700 og er perfekte for den "kompressoreffekten" og  er fremdeles i bruk av titusenvis av spillere, den nye Keeley GC-2 er en annen stil kompressor, rettet mot å være den ultimate innen lav støy og gjennomsiktighet.  ikke bare kan den håndtere forbløffende store signaler, men det har en utrolig båndbredde på over 20 kHz.  ingen detaljer i gitarens tone vil gå tapt.  Keeley GC-2  vil være en god investering i tonen din-du har nå ekte rackmonteringskvalitet ved føttene.

komprimering og terskel:

Når musikere bruker Den nye Keeley-kompressoren GC-2, vil de bli møtt med en lyd som lettere blir forsterket og hørt.  ved å bruke effekten som en  begrensende forsterker og nbsp; sparer høyttalerne fra klipping og forvrengning.  sett terskelen til å se etter topper i signalet ditt og begrense forvrengning fra forsterkeren din eller skade på høyttalerne.  bare se terskelindikatorlyset for å se hvilken type spill du vil begrense; Det er så enkelt!  Neste, angi kompresjonsforholdskontrollen for å bestemme hvor mye squash du vil ha når signalet er over og nbsp; terskel.  sett komprimering helt ned (1: 1) uten komprimering og bruk forsterkningskontrollen som et løft.  sett komprimering hele veien for en over-terskel, hardknebegrenser.

angrep og frigjøring:

Det er en viss figur som bare høres bra ut så langt som Komprimeringen går, og det er 125 dB/sekund.  Med fôr-fremover kompressorer som bruker denne typen ekte-RMS-detektor bruker du en enkelt tidskonstant parameter.  timingkondensatoren gir deg angrep og frigjøringstider som er tilpasningsdyktige til spillnivået ditt eller signalinngangen til kompressoren.  Hovedlinjen: Angrep og utgivelsestider varierer på programinnhold.  angrepstidene er generelt sett,  om  100 ganger raskere enn utgivelsestider.

angrepstid:  typisk 15ms for 10dB, 5ms for 20dB, 3ms for 30dB

Utgivelsestid: Vanligvis 8ms for 1dB, 40ms for 5dB, 80ms for 10dB, 160ms for 20dB, 240ms for 30dB

 

Spesifikasjoner:

Spenning Inngang: 9V

Strømtrekk: 50mA

Inngangsimpedans 1 Meg Ohm

Utgangsimpedans: 100  Ohm

Utgangsspenningsforsterkning: +30dB Boost

Båndbredde & gt; 20kHz

Total harmonisk forvrengning: 0,1%

Støy: -95dBV

Terskelindikator: Dual LED