Keeley Red Dirt Germanium

Special NOS Germanium Transistor OD

Varenr: 1141117
Keeley Red Dirt Germanium Special NOS Germanium Transistor OD Keeley Red Dirt Germanium Special NOS Germanium Transistor OD
2 769,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
02.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Keeleys siste mod til den ærverdige plattformen har alle flirer her i butikken.  The Red Dirt Germanium er intet mindre enn en rød varm metningsmaskin. Perfekte klassiske AMP -toner.

 

Den nye moden

Den nye moden skjedde som et resultat av at jeg prøvde å være en touch lat.  eller la oss si, jeg prøvde å finne en snarvei og slått gull.  når jeg endret kretsen, kom jeg over en måte å ha variabel gevinst på forskjellige deler av frekvensresponsen.  den ganske lille endringen er ikke bakken, men jeg har aldri sett det gjort på denne måten i en rør skriker type krets.  den resulterende lyden er eksepsjonell.  det høres ut 3D.  Det er mer av alt.  det renser faktisk veldig fint med volumkontrollen, selv om det har mye mer gevinst på trykk.  Det får en aksje skriker til å høres veldig flat og en dimensjonal.  ved å tillate forskjellige forsterkningshastigheter for bassresponsen, holder bassen seg tett og kraftfull.  mellomområdet og høydepunktene blir gjennomvåt i opprettholdelse og metning.  balansen er eksepsjonell.

 

Rød skitthistorie

Red Dirt Overdrive begynte fra en søken etter å finne den perfekte klassiske stasjonslyden mens også Tilbyr nye nivåer av sonisk allsidighet for å tilfredsstille et bredere spekter av musikalske stiler. Grunnlegger og hovedingeniør Robert Keeley tok denne ideen og kombinerte de flotte lydene som ble funnet i hans originale “Mod Plus” og “Baked” modifiserte pedaler og la tilbehør som utelukkende ble funnet i sin tilpassede pedalinje.  Et Keeley designet FET -inngangstrinn gjør at dette overdrive samlivsbruddet i en helt ny, virkelig "rørlignende" stil som vil få lederne dine til å synge og rytmen din som spiller mer dynamisk og uttrykksfull enn noen gang.  Det hele kulminerer i en overdrive som er ypperlig dynamisk, med sprøhet og klarhet som lar spillerne skjære gjennom en tett blanding, mens de beholder den lubben mellomtone.  Ved å innlemme disse tonene sammen med Keeley-standarden i U.S.A. håndbygget kvalitet ved å bruke premiumkomponenter, tar den røde skittoverdriveren som mål å bli en uunnværlig del av enhver pedalkjede.