Keeley Loomer

Wall of Fuzz drenched in Wash of Reverb

Varenr: 1141107
Keeley Loomer Wall of Fuzz drenched in Wash of Reverb Keeley Loomer Wall of Fuzz drenched in Wash of Reverb
4 330,-
-+
5 på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
15.12.2022
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

The Loomer er en vegg-av-fuzz gjennomvåt i en vaske-av-reverb.

Tung gevinst, mykt fokus, omvendt,  Cascading Octave Feedback, Tremolo Bar Strummed Reverb.

en steinet, Morgenflyten, rotet opp, spenningsmaskinen er hva den er.  vasker av reverb på nye måter du ikke har hørt i en stampboks før og en fuzz som er som en sigarettforbrenning på underarmen.  det raser.

 

Jesus, Maria og Reverbs:

Kan ikke leve uten disse tre, og de nye reverbene er født av en shoegaze -drøm.

Hall:

Super lang omgivelsesvask med muligheten til å legge til oktavregenerering i tilbakemeldingssløyfen.  mer enn skimmer det er mer som oppstigning shimmer.

omvendt:

Sett forskjellige forsinkelsestider med forfallskontrollen som gir deg rytmisk omvendt.  Dette er basert på Yamaha SPX90 og  Alesis Midiverb II. Dette er ikke en sann og nbsp; reversert reverb når den leser gjennom en  forsinkelseslinje på forskjellige punkter i forsinkelsen og nbsp; mens du øker i volum.  forfallet  kontrollen er mer en bryter ved at det er  å velge mellom 8 forskjellige sett  “forfall” tider: 150ms, 200ms, 250ms,  300ms, 350ms, 400ms, 450ms og  500ms som tillater deg å stille inn Alle slags forsinkelsestider der notene kommer tilbake til deg.

Det er her det blir veldig kult.  vibrato i denne modusen er  konvolutt kontrollert. Rekkevidden  løper fra 0 til 50ms tidsskift. En jazzmaster eller Jaguar!  kombiner de to for en uvirkelig dual-gitar-spillereffekt!

Myk fokus:

Fordi alle etterklangene kan gå helt ved hjelp av blandingskontrollen, er dette en flott tilnærming av  Yamaha FX500 Patch. Soft Focus Reverb har et tett reverb med to forsinkelser og nbsp; parallelt (ett sett for 250ms, det andre  settet til 380ms.)

Muffdive:

griper deg av Fuzz.  Når du er en gazer, kan du gjøre de slags ting.