Keeley Hooke Reverb

Spring/Octave Reverb pedal with Tremolo

Varenr: 1141106
Keeley Hooke Reverb Spring/Octave Reverb pedal with Tremolo Keeley Hooke Reverb Spring/Octave Reverb pedal with Tremolo
2 759,-
-+
5 på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
15.12.2022
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Hooke Spring Reverb:

Den nye Hooke Spring Reverb fra Keeley bringer vintage tube-amp Spring Reverb og Tremolo til en pakke. Ta med deg Blackface Reverb og Tremolo på veien med deg uten å lugge rundt din verdsatte besittelse!  velg mellom klassisk vår, blackface trem-n-verb, eller en organlignende fugue-verb.

Classic Spring Reverb:

Hooke Spring Reverb begynner med en Spring Reverb-modus.  Hovedfunksjonene i denne modusen inkluderer tone- og fjærkontrollene.  tonekontrollen lar deg jobbe innenfor rekkevidden med lyst og spanky til mørk og tykk.  vårkontrollen er mengden "løshet" eller "sproing!" I reverb -pannen.  løse fjærer ser ut til å generere mange refleksjoner, og du kan høre reverb "sprett."  med hooke, kan du simulere en spesifikk reverb-panne av en vintage forsterker, to-fjæring, tre-fjæring, kort, middels, langt forfall ... det er alt der inne.  hva er mer, kombinasjoner av disse to kontrollene lar deg finjustere tonen og karakteren til Springs  og   rør for å ringe inn din favoritt vintage reverb-respons.  dybden og varmen fra Hooke Reverb er rett og slett bemerkelsesverdig.  Det er en av våre fineste kreasjoner.

Blackface Trem-N-Verb:

Trem-N-Verb er designet for å gi deg Ultimate Fullerton, CA Black Panel Vibrato Channel Reverb.  alle vet at det ikke egentlig er (tonehøyde) vibrato, det er tremolo.  Vi eq'd nøye og filtrerte lyden til ikke bare å være rørlignende, men vi laget  en tonal modifisering som gir en dyp, bankende tremolo.  Ved å justere skjevheten til utgangsrørene for volumet tremolo, dypper du også volumet på reverb.  Vi laget en spesiell oppskrift der reverb vasker over tremolo -tekstur bare litt tyknet for å lage en tone som virkelig er magisk.

Fugue, et orgelklang:

Hooke Reverb trengte noe sprøtt , noe som bare ikke eksisterte.  Vi begynte å leke med skimmerfjær, oktav ned og sprunget, og alle slags andre kveilede manifestasjoner av ting fjærende og coily når det slo oss.  Problemet var at vi kunne høre den opprinnelige gitardelen.  ah, ja, alt vått.  alt våt er der magi kan skje.  ingen originalt signal, alt våt vårklang med oktav opp og ned.  kirkeorgan, orgel reverb, fugue det!  bli hekta og gå FUGUE!

 

Tre reverb -lapper!

Vil du ha mer fra Keeley Reverb?  ta bakplaten av din Hooke Spring Reverb og bytt bankbryteren til bank 2.  nå har du tre flere vårklang-lapper!

Long Decay Trem-n-verb-  samme som som I bank 1, men sett opp for enkeltspolegitarer og superlange forfall/reverb -stier.  hvis du vil ha et stort fjærende rot av reverb og du har litt spaghetti -logo -gitar for å lage surfemusikk ... ja, dette er det.  våren er opp, fyr!

Spring-plate -en annen Keeley-original.  etter at en YouTube -kommentator skrev, oh man no plate reverb? Jeg sa, Beeeetch! Jeg har tallerkenen din reverb!  hva med dette, sa jeg: kryss falmer mellom vårklang og plate reverb.  og det er akkurat det det gjør.  ring inn 25% fjærklang og 75% plate, ring inn 50/50, ring inn din egen perfeksjon.  dette er som å ta  din rørforsterker med vårklang i studio og deretter produsenten  legger plate reverb.  klassisk.  skjer hele tiden.  vel, nå  du kan gjøre det hvor som helst med Keeley Hooke Spring Reverb.  takk.

vibro-spring -hva om en blackface og magnaton amp hadde et kjærlighetsbarn?  ja, en tonehøyde vibrato spring reverb.  noe som ville vært rett oppover Lonnie Macks smug?  vel, det er der også.  Fugue -modus blir det jeg kaller Mack -modus.  Mack -modus ble inspirert av Eddie Heinzleman kjærlighet til Lonnie Mack.  Jeg sendte en tekst til Eddie om denne muligheten, og på noen få sekunder hadde jeg YouTube -lenker til  Wham  og  tilfredsstille Suzie.  yup, vibrato og reverb.  høres delish ut.  mack ‘n’ ost!  vent, feil side ... Mack -modus!  vårklang med tonehøyde vibrato.