Keeley Compressor Pro

Full featured Studio quality compression

Varenr: 1141100
Keeley Compressor Pro Full featured Studio quality compression Keeley Compressor Pro Full featured Studio quality compression
4 190,-
-+
5 på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
15.12.2022
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Keeley Compressor Pro.  Den kompressor/begrenseren av stampboksen størrelse er laget i Oklahoma, USA og konstruert for å være et uunnværlig verktøy for dine musikalske bestrebelser.  Det er på ingen måte begrenset å brukes med bare gitar.  Den er designet for å fungere som et studiokompressor som aksepterer ethvert utvalg av innganger og en frekvensrespons og støynivå som samsvarer med de fineste kompressorene som er laget.

Keeley Compressor Pro er designet for å brukes hjemme eller i studio for å lage full lydopptak av ethvert instrument.  I levende situasjoner kan kompressor Pro brukes til å oppnå full lyd, polerte forestillinger samt beskytte forsterkere og høyttalere mot overbelastning.  Comp Pro er designet for å jobbe med ethvert instrument fra stemme og gitar til tastatur, bass eller trommer.  Bruk den når du oppretter en podcast eller YouTube -videoer for å opprettholde profesjonelle ytelsesnivåer.  Bruk det rundt i hjemmet for å skape mange opprettholdelser mens du er med lave volumer eller lave forsterkningsinnstillinger! Keeley Compressor Pro er designet for å brukes hjemme eller i studio for å lage full lydopptak av ethvert instrument.  I levende situasjoner kan kompressor Pro brukes til å oppnå full lyd, polerte forestillinger samt beskytte forsterkere og høyttalere mot overbelastning.  Comp Pro er designet for å jobbe med ethvert instrument fra stemme og gitar til tastatur, bass eller trommer.  Bruk den når du oppretter en podcast eller YouTube -videoer for å opprettholde profesjonelle ytelsesnivåer.  Bruk det rundt i hjemmet for å skape mange opprettholdelser mens du er i lave volumer eller lav forsterkningsinnstillinger!

 

  • komprimerings -LED -skjerm - 7 segment LED -skjerm for rask og nøyaktig måling av komprimering og forsterkningsreduksjon.  Gevinstreduksjonsnivåer på -1dB til -20dB er indikert.
  • Terskel -LED -indikator -Bi -farge LED for å indikere når komprimering startes og frigjøres.
  • Eksakt RMS -analyse (ERA) - Oppfølger den sanne RMS -verdien av inngangsprogrammaterialet som gitar, bass eller trommemaskin.
  • Hard/myk knekomprimering - Hard komprimering for å begrense eller tilsette opprettholdelse, mykt kne eller komfort Kompression for forsiktig komprimering, holde forestillinger livlige og naturlige klingende uten potensielle faseproblemer i parallell eller blanding av stilkomprimering.
  • Auto -modus - Programavhengig angrep og utgivelsestider.  Sett til å automatisk på for bekymringsfri ytelse og automatisk angrep og utgivelsestider.
  • True-Bypass-ingen tone eller signaltap når du er av