Keeley Aurora Digital Reverb

Lush spatial studio quality reverb pedal

Varenr: 1141099
Keeley Aurora Digital Reverb Lush spatial studio quality reverb pedal
2 860,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Slå ned lysene, skru opp spekteret ...

Bli med Keeley Electronics 'Grand Entrance til de hellige hallene i psyko-akustisk prosessering-Aurora Reverb. Få effekter kompletterer en gitar bedre enn reverb; Fra vårklang spoler i en tank til det fjerne ekkoet av katedraler til 600 pund arkmetallplate vibrasjoner. Reverb fanger våre forestillinger og stuper oss dypt inn i våre musikalske psyker.  Reverb er nøkkelen til motorveien.

Hos Keeley Electronics måtte Aurora Reverb oppfylle visse spesifikke kriterier. Det måtte være rimelig uten kompromiss med lydkvalitet. Det måtte være enkelt for gitarister å bruke og være inspirerende. Og det måtte tilby det vesentlige for å skreddersy tonen din uten et dusin knotter å lære. Nå oppnådd, er vi stolte av å tilby en ekte bypass, 100% tørr analog bane, lav støy, 24 bit, høykvalitets reverb-prosessor.

og det høres bra ut!

i Faktisk, når jeg ble spurt om det tilbød 'løyper', kunne jeg ikke la være å tenke: "Hvorfor vil du trenge stier for en pedal du ikke vil slå av?"

Følgende kontroller tilbyr alt fra uberørte, raske refleksjoner til eteriske rom til dype, mørke og uendelige huler.

Toggle -bryteren   De tre mest populære reverb -stilene som ikke kommer innebygd i forsterkeren din er  rom, plate og hall. I det minste fotavtrykket tilbyr vi det som pleide å ta opp et innspillingsstudiorom og nbsp; eller en hel byblokk.  Du kan oppnå katedralresonans, enorme overflateområder av arkmetallplate lyder eller overbevisende romforfall. Romstørrelser spenner fra noe som et kosteskap til en låve. (Og jeg vil også legge til at nøye justeringer til innstillinger for  rom og nbsp; >

forfall  Forfall styrer hvor lang tid det tar før den etterklangerte lyden forsvinner. Vårt gir et utvalg fra en realistisk, nærkvarteret gjenklang dimensjon til en "walk-away-and-come tilbake på en stund" signal om komplekse, fortsatt ringer musikalske refleksjoner.

slapback  slapback er Det vi kaller før forsinkelse. Før-forsinkelse skaper avstand. Hvor snart eller sent du hører den første refleksjonen er avgjørende for å lage det etterklangede rommet. Noen ganger vil du ikke ha noen forsinkelse mellom notatet og reverb. Og noen ganger, for klarhetens skyld, vil du at reverb skal vente et øyeblikk før du blir med i det tørre signalet.  En slik innstilling muliggjør  korte, staccato, ensavspenningstypeuttrykk for å fullføre artikulering før de blir fylt og forbundet med hale-enden av tidligere gjenklangede lyder.   slapback  innstillingen justeres fra null til 100 millisekunder. Når  illusjonen av uendelig rom og nbsp; er nødvendig, sett din  slapback  til null, så vil du streike levende bort som Dr. David Bowman bryter fri for Jupiters gravitasjonstrekk.

varme  Ring opp varmen. I motsetning til de fleste tonekontroller, er vår en dempende kontroll og  øker  varmen, når den rulles opp. Den lyseste innstillingen er når den er fullstendig oppringt.

blanding  Blendet vil ta ditt 100% analoge tørre signal og blande i reverb, fra bare den minste blandingen av våt til mye mer. Vi foreslår at du plasserer den på slutten av pedalkjeden og bruker blandingsknappen for å skreddersy lyden din.

Keeley Aurora Reverb gir Essentials Guitaristene leter etter når de trenger reverb på pedalbrettet. Som den eteriske gløden til den mektige jorden selv, skaper Aurora en naturlig glorie av lyd i atmosfæren i din praktfulle kjernetone.