K&M 80359 Desinfeksjonsmiddelstativ

Søyle, inkludert sensor-dispenser, sort

Varenr: 1156633
K&M 80359 Desinfeksjonsmiddelstativ Søyle, inkludert sensor-dispenser, sort K&M 80359 Desinfeksjonsmiddelstativ Søyle, inkludert sensor-dispenser, sort K&M 80359 Desinfeksjonsmiddelstativ Søyle, inkludert sensor-dispenser, sort
3 395,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Stabilt og representativt stativ med desinfeksjonsdispensere for kommersielle områder med høy trafikk som sykehus, legekontor, hoteller og restauranter, skoler, begivenhetshaller eller butikker. Perfekt for individuell posisjonering i inngangs- eller venterom. Kraftig base av støpejern med et fotavtrykk på 420 x 420 mm og beskyttende filtputer. Dryppkoppen i plast er plassert i en høyde på 860 mm og kan fjernes for rengjøring. Den stabile dispenserholderen i pulverlakkert metall er hygienisk enkel å rengjøre. Den automatiske dispenseren tillater berøringsfri dispensering av desinfiseringsmidlet og sikrer dermed bakteriefrie hender raskt og pålitelig. En integrert spraydyse er tilgjengelig for bruk av desinfiserende væsker. Den integrerte påfyllbare flasken har en stor fyllingskapasitet på 1000 ml og er nok til mer enn 1500 doseringer. Fungerer med batterier (ikke inkludert). Festemateriale for montering på stativet er inkludert i leveransen. Vær oppmerksom på at stativet ikke er et medisinsk sertifisert produkt. Desinfeksjonsmiddel er ikke inkludert i leveransen.