ISP Deci-Mate støyreduksjonspedal

Varenr: 1120044
1 835,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

ISP Deci-Mate er den kritikerroste Decimator pedalen deres i mikroformat. Samme patenterte teknologi som før, men tar nå enda mindre plass!

Med kun en justeringsmulighet (treshold) er Deci-Mate en super brukervenlig løsning for realtime støyreduksjon. Den er basert på årelang inovasjon fra ingeniørteamet hos ISP og bygger på en rekke unike patenter for deres Decimator teknologi.

Deci-Mate har samme adaptive respons som Decimator, som innebærer at den åpner opp for raske stakato spilling samtidig som den unngår å stoppe lange toner, noe som ofte kan være en utfordring med tradisjonelle støyreduksjonspedaler.

Andre støyreduksjonspedaler har normalt en "release" justering - der man må inngå et kompromiss tilpasset sin spillestil. Om man setter den raskt for å fjærne støy med en gang du stopper å spille så vil baksiden være at lange toner enten brått vil kunne avbrytes eller i værste fall får en slags tremolo effekt når signalet gradvis blir svakere der støy kommer og går.

 ISP Deci-Mate derimot, har adaptiv "release", som følger mønsteret i signalet den mottar på en måte slik at den hele tiden endrer form; fra super rask lukking til lang smooth sustain når det er nødvendig. Man trenger altså ikke lenger være avhendig av en fast "release", men Deci-Mate gjør fortløpende denne jobben for deg, uten å endre tonen din, og i et fullt analog design fritt for digitale ulyder!

“For me the ISP Decimator pedal is the enforcer of clean tone and signal without the loss of sustain. It Rocks!"

Johnny Hiland

 

  • Mer enn 90 db effektiv støyreduksjon
  • True bypass
  • Enkel å bruke, kun 1 kontroller; treshold
  • Fungerer på både gitar og bass
  • Strømbehov: standard 9 VDC, negativ senter(kan ikke kjøre på batteri)
  • Strømkonsum: 40 mA
  • Dimensjoner (BxHxL / cm): 3,81 x 3,3 x 9,4