Genelec 8020DPM Aktiv monitor

Antrasitt (pris pr stk)

Varenr: 1099195
Genelec 8020DPM Aktiv monitor Antrasitt (pris pr stk) Genelec 8020DPM Aktiv monitor Antrasitt (pris pr stk)
5 501,-
-+
På nettlager
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Genelec 8020d er liten i dimensjoner, men stor i ambisjoner. 8020d, introdusert i 2017, leverer til og med 4 dB høyere SPL og har et lavere energiforbruk enn tidligere modeller på 8020. Designet for å passe til det bredeste mulige spekteret av lyttemiljøer, trives 8020d når plassen er på en premium, og trekker på innovasjonen av 8000-serien for en uovertruffen nær feltopplevelse.

 

Tillit til fargefri, nøyaktig reproduksjon av minimum diffraksjonskabinett (MDE ™), mens du stoler på Den nøyaktige frekvensproduksjonen på og utenfor aksen av direktivitetskontrollbølgelederen (DCW ™). Og når du er ferdig, oppdager Genelec Intelligent Signal Sensing (ISS ™) kretsløp når systemet ditt ikke lenger er i bruk, og plasserer det i en miljøvennlig, kraftbesparende standby-modus. Fra postproduksjonsstudioer til OB Vans og DAW-baserte rom, er 8020D din valg av nærfeltløsning.