Furman F1500-UPS E Rack Mount UPS

1500VA 230V-240V

Varenr: 1113141
Furman F1500-UPS E Rack Mount UPS 1500VA 230V-240V Furman F1500-UPS E Rack Mount UPS 1500VA 230V-240V
22 190,-
-+
1 på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
13.07.2022
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

furman f1500-ups e

Uavbruddsstrømforsyning - Batteribackup / Power Conditioner. 2RU, AVR, RS-232 & USB-grensesnitt; Bluebolt -kompatibel.

F1500-UPS E-batteribackup designet utelukkende for lyd-/videopersonell og hjemmekino-aficionados.

Beskyttelse

Typiske UPS-systemer har antikviterte teknologier for overspenning av bølger som kan forårsake like mye skade og irriterende lock-ups som de prøver å forhindre. Bare Furman tilbyr batteri-sikkerhetskopi med vår vegprøvde SMP-ikke-akrifikke, null bakkeforurensningsovergangsteknologi og EVS ekstrem spenningsavstengning. Tross alt kan det mest robuste batteriet ikke fungere hvis de medfølgende kretsløpene er skadet. Med Furman&Apos; s F1500-ups E, kan du forvente mange års problemfri drift*.

Filtrering

Mens andre UPS -enheter har vekselstrømsfilter som er egnet for en I.T. Skap, bare Furman bruker vår eksklusive lineære filtreringsteknologi (løft). Denne avanserte støyfiltreringsteknologien sikrer at i dag opprettholdes dynamisk rekkevidde som den må være-uberørt. Husk at mindre AC -støy tilsvarer større innhold, større oppløsning og høyere definisjon.

Ekte sinusbølgeutgang

F1500-UPS E gir ekte sinusbølgeutgang når du er i batterisikkerhetsmodus, og sikrer den største påliteligheten til alt tilkoblet utstyr mens du kjører på batterikraft.

utvidbarhet

Ved 1500VA gir F1500-UPS E betydelig sikkerhetskopieringstid for de fleste kritiske digitale A/V-komponenter. Hvis det er behov for mer kjøretid, kan en 1500VA-batteripakke (BATT1500-EXT, selges separat) brukes til å øke kjøretiden ytterligere (opptil fire ganger) som applikasjonen krever.

Bluebolt® skybasert IP -kontroll/overvåking og seriell programmerbarhet og kontroll

Bluebolt-kompatibilitet (via Bluebolt-CV1-grensesnittkortet, solgt separat), tilbyr fjernkontroll over enhver internettforbindelse via et virkelig plug-and-play, hostet, nettbasert grafisk brukergrensesnitt, med full kontroll og strømovervåkningsfunksjonalitet. RS-232-kontroll med et bredt spekter av kommandoer for å grensesnitt med en eksisterende kontrollenhet er inkludert. Dobbelt programmerbar IR -kontroll lar enheten sende en avslutningskommando til eksterne komponenter i tilfelle en blackout.

Typiske sikkerhetskopieringskomponenter

Gitt arten av batterisikkerhetsteknologi, høystrøm lyd- og videokomponenter som effektforsterkere, drevne subwoofere og høye wattingskjermer anbefales ikke for bruk med F1500-ups E. Ikke bare vil disse komponentene tømme batterikraften ganske raskt , vil lineimpedans bli hevet på grunn av F1500-UPS E&Apos; s (eller hvilken som helst) AVR og AC til DC-omformer, noe som kan indusere gjeldende komprimering og merkbart redusere ytelsen med høyt strøm A/V-utstyr. Følgende komponenter er ideelle for bruk med F1500-UPS E:

  • Daws
  • Satellittmottakere
  • Kabelbokser
  • Digitale videoopptakere
  • Media -servere
  • Eksterne harddisker
  • Lampebaserte videodisninger
  • Kontrollsystemer

* Disse kjøretidene skal bare brukes som retningslinje og er avhengig av enhet og bruk.