EVE Audio SC307 aktiv studiomonitor

(stk)

Varenr: 1045977
EVE Audio SC307 aktiv studiomonitor (stk) EVE Audio SC307 aktiv studiomonitor (stk) EVE Audio SC307 aktiv studiomonitor (stk) EVE Audio SC307 aktiv studiomonitor (stk)
12 560,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

SC307 er den andre modellen i vårt treveis systemmonitorområde. Denne kraftige skjermen er perfekt egnet for både nær- og midtbaneovervåking. Og i surroundoppsett vil SC307 også fungere utmerket som en senterkanal.

SC307 kombinerer kraften fra tre forskjellige forsterkere for å levere en veldig effektiv, dynamisk og lav støylyd reproduksjon.
< Br> Våre treveis systemer er utviklet for kritisk og detaljert lytting. Selv om de vil være i stand til å gi mye kraft og dundrende bassfrekvenser, vil de også utmerke seg hvis du er på jakt etter et presist og veldig detaljert par høyttalere.

Teknisk prat
i hjertet av vår Treveis systemer står konseptet for å fordele frekvensene riktig mellom alle individuelle komponenter og øke effektiviteten til høyttalerne dine effektivt.

I våre treveis systemer får hver driver (Woofers eller Tweeter) sin egen forsterker. En av wooferne serverer frekvenser opp til 300 Hz som en slags" bass" Mens den andre wooferen gir deg et fyldigere utvalg som en bass-midrange driver, opp til 3000 Hz crossover-frekvens. Fra den frekvensen på tar AMT -tweeter over. Dette minimerer forstyrrelser mellom driverne og lar også SC307 levere en veldig effektiv og dynamisk lydgjengivelse.

Det denne designfilosofien betyr er at mindre effektivt fysisk arbeid blir gjort av hver enkelt woofer, som bandet til Frekvenser som skal reproduseres er delt mellom begge woofere. Dette igjen vil resultere i mindre mekanisk treghet og en mer effektiv lydoverføring.

Begge woofere består av våre proprietære 6.5" Silvercone, det samme som brukes i vår toveis system MOD SC207. På grunn av det faktum at to av disse wooferne blir brukt samtidig, får du imidlertid en større frekvensrespons ned til 40 Hz.

SC307 benytter seg også av den proprietære AMT RS2 -tweeteren, som bruker en større front plate, og en større indre magnet for å drive AMT -tweeteren med større effektivitet.

De tre 100 W PWM -effektforsterkerne vil ikke la deg mangle noen strøm, da det maksimale lydtrykknivået på 114 dB (SPL @ 1m) vil attestere.

Og ingen bekymringer for hvordan du plasserer SC307 på rommet ditt eller studioet ordentlig. Vår DSP -seksjon vil hjelpe deg med å velge høyttaler for venstre og høyre side. Så du vil alltid få riktig symmetri mellom høyttalerne dine, i stedet for å måtte flytte dem rundt som vanligvis. Med en dukkert bryter som er plassert på høyttalerne på baksiden, kan disse innstillingene for tilpasning av rommet blokkeres.

Som med alle andre EVE -lydhøyttaler, får du både balanserte XLR -innganger og ubalanserte RCA -innganger for større bekvemmelighet.

DSP
Med hver EVE -lydhøyttaler får du også DSP -elektronikk med høy oppløsning. Én push -knott -operasjon, og du vil ha tilgang til nøyaktig volumkontroll og flere forskjellige filterinnstillinger som vil hjelpe deg med å skreddersy skjermene dine til måten du jobber på. Og hvis du alltid unngår digital prosessering, har vi deg dekket. DSP-motoren støttes med en A/D-omformer av høy kvalitet fra Burr-Brown, som leverer et uberørt signal gjør DSP-delen. Og siden PWM -forsterkerne er direkte koblet til DSP, er ingen ytterligere konvertering nødvendig. Vennligst besøk vår DSP -side for å lære mer om vår DSP -filosofi.

Bassportdesign
Det er alt i geometrien. En av ulemper med portkompresjon er bassforvrengning. Når du viser volumet, vil effektiviteten til porten reduseres og forvrengningen øke.

Vi valgte en stor bakre rektangulær port uten harde kanter for bassportdesignene våre. Det er en av grunnene til at EVE -skjermer har en høy effektivitet på de lavere frekvensene.

Resultatene? Høye lydtrykk med trange og punchy bassfrekvenser som ikke forårsaker portforvrengning. Sverv opp volumet, og Eva vil levere en rund bass. Og uten hull å se på hver gang du ser på høyttalerne dine.

Produkt SC307
Beskrivelse 3-veis system
Dimensjoner (WXHXD) [mm] 500 x 215 x 310
VEKT : 12,4 kg
Free-Field Frequency Range (-3db) 40Hz-21khz
Tweeter Amt Rs2
Mid-Woofer 165mm/6.5"
Woofer 165mm/6.5"
Cross-over Frekvens 300Hz/3000Hz
Maksimal SPL @ 1m 114dB
Forsterkere 3STK
Forsterkere (kortsiktig Outp. Power) 100W
Beskyttelsesbegrensning: Ja
Innstillinger:
Volum -inf. - +6dB
High-Shelve Filter (-5dB- +3dB)> 3KHz
Desk filter (-5dB- +3dB) 160Hz
Lav-skjelvfilter (-5dB- +3dB) <300Hz
Level-FIX DIP-bryter: JA
Filter-Fix Dip Switch: JA
Woofer-Change Dip Switch: JA
Tilkoblinger:
XLR i (impedans) (10K)
RCA i ( Impedans) (10K)
Strømforbruk
Standby <1W
Full utgang 120VA