Electro-Harmonix Mono Synth

Varenr: 1123556
1 573,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

EHX Mono Synth forvandler gitaren din til elleve gode klingende synthesizers ... fra vintage synth -emuleringer til fete, stablede stemmer til å skyte blyglyder og mer.

Mono -synth var designet for å fungere på gitar uten modifikasjoner , spesielle pickups eller MIDI -implementering. Den intuitive utformingen gjør det enkelt å bruke og enkelt å ringe i kule lyder raskt. Pedalens tørre skive justerer det tørre gitarvolumet ved synthutgangen mens synth kontrollerer volumet til synthesizer -lyden ved synthutgangen. Brukt sammen lar deg lage akkurat den rette blandingen. Sens-kontrollen, forkortelse for følsomhet, justerer hvordan det å spille dynamikk utløser synthesizeren og lar deg finjustere pedalens svar på gitar- og spillestilen din. 

Med CTRL-knotten kan du justere en nøkkelparameter for hver av de elleve synthypene. Det varierer avhengig av forhåndsinnstillingen og gir ekstra justerbarhet for å tilpasse lyden din. Det er også en EXP-inngang som lar deg kontrollere en helt annen parameter i sanntid med en uttrykkspedal!

Ved å bruke den innebygde forhåndsinnstilte fotbryteren, kan en bruker tilpassbar forhåndsinnstilling for hver av de elleve synth-lydene opprettes , lagret og tilbakekalt. Fabrikkens forhåndsinnstillinger er også enkle å gjenopprette hvis du ønsker det.

Fra strenglignende synths, til aggressive resonante lyder og dype droner og klokke-lignende toner, setter mono-synth en samling varme synthesizere til fingertuppene .

Hurtigspesifikasjoner

  • Funksjoner elleve gode klingende, mono -synthlyder
  • Enkel å bruke kontroller La deg ringe i lyden du vil ha raskt
  • Exp Pedal-inngang for uttrykkelig kontroll i sanntid med foten din
  • Opprett, lagre og husk elleve brukere for brukeren, en for hver av de elleve synth-lydene
  • EHX 9.6 VDC-200MA strømforsyning inkludert
  • Nåværende trekk: 125MA @ 9VDC
  • Dimensjoner i tommer: 4,0 (W) x 4,75 (L) x 2,25 (h)
  • Dimensjoner i mm: 102 (w) x 121 (l) x 58 (h)