EBS REIDMAR-752

Amp 750W 2 ohms

Varenr: 1178322
EBS REIDMAR-752 Amp 750W 2 ohms EBS REIDMAR-752 Amp 750W 2 ohms EBS REIDMAR-752 Amp 750W 2 ohms EBS REIDMAR-752 Amp 750W 2 ohms
9 299,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
28.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

EBS Reidmar 752 gir 'Bass-kvalitet' Bass Sound drevet av en helt ny 750 W lett kraftforsterker utviklet av EBS som håndterer en 2-OHM-belastning. Det gir deg tryggheten at forsterkeren din vil håndtere en hvilken Analog forforsterkerteknologi med EBSs lette kraftforsterkerdesign.

Den nye Power AMP-modulen i Reidmar 752, utviklet av EBS, er skreddersydd for bass og håndterer en 2-OHM-belastning. Det gir den optimale produksjonen for ethvert EBS -høyttalerskap uten å risikere å blåse noen høyttalere og leverer en solid, stor tone med mye trøkk og klarhet. EBS-utviklet myk klippteknologi beskytter forsterkeren mot overbelastning mens du bevarer bunn og solid bass tone ved høyere volumer.

Den kraftige ekvivalenten til den analoge forforsterkeren hjelper til med å ringe inn all lyd du liker med letthet, og og Stasjonen tilfører harmonikker og skitt når det er nødvendig. Den innebygde justerbare kompressoren håndterer uønskede topper for en mer kontrollert lyd.

Forsterkeren din på og utenfor scenen

Koble forsterkeren din til front-of-house eller en hvilken som helst opptaksenhet via den balanserte XLR-output. Forsterkeren er trygg å bruke uten å koble til en høyttaler hvis det er ønsket.

Koble hodetelefoner for øvelser på sent på kvelden hjemme, og bruk AUX-inngangen for å legge til musikk for å spille sammen.

Reidmar 752 fikk ryggen

forsterkeren passer fint i en bærbar veske, og lettvekten sparer ryggen når du reiser med Reidmar 752.

Andre funksjoner inkluderer:

4-band Eq

Effekter Loop (Send and Return)

Line Out

Fjernkontrollforbindelser til Legg til EBS RM-4 fotbryter for å kontrollere karakter (av/på), ekv. P> Reidmar 752 er utstyrt med en D-klasse kraftforsterker utviklet av EBS som gir 750 W RMS @ 2 ohm belastning. Vekten er 3,8 kg (8,3 pund). Forsterkerens fotavtrykk reduseres med 13% sammenlignet med 750-modellen.