EBS OctaBass Blue Label oktavpedal

Varenr: 1140793
EBS OctaBass Blue Label oktavpedal EBS OctaBass Blue Label oktavpedal
2 279,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
16.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

EBS -oktabass var den første effektenheten som noen gang er laget av EBS. Det er kjent for rask og nøyaktig rakking og en feit, naturalsound. Når du spiller instrumentet ditt, sporer det; spor" Notatet du spiller og produserer en lyd en oktav nedenfor for å blande inn med lappen du spiller.' blå etikett' Modellen har et par nye funksjoner som forbedrer sporingsområdet og forbedrer kontrollen av lyden.

 

Forbedre sporingen der den betyr mest
En ny rekkevidde gjør det mulig å flytte det optimaliserte fokusområdet til sporingen til enten Higher Uporlower nedover tavlen. Alt for å matche din spillestil og behov. Denne funksjonen gjør sporingshastigheten og rekkevidden enestående for en analog oktavpedal. Merk: ikke forveksle denne bryteren med rekkevidden på tidligere oktabasspedaler der den endret tonenes karakter.

 

Forbedret tonekontroll
Ved å legge til en sømløse kontroll, kan du gå fra en nåtid, fokusert oktavlyd som skjærer gjennom blandingen helt til et underbasende bakteppe av lav Det støtter diskret lappen du spiller. Tonekontrollen forbedrer paletten av lyder og gjør det også lettere å oppnå en syntetisert basslyd.

Power the Blue Label Octabass med 9-18V DC Power. Fotavtrykket reduseres med 12% sammenlignet med de forrige studio- og Black Label -utgavene.


spesifikasjoner

 

  • Bevar det lave området
  • Egnet for bruk av levende og studioer
  • Høyt eller lavoptimalisert fretboard sporingsområde
  • Kontroller for normalt og oktavvolum
  • Sømløs tonekontroll for oktav
  • kan drives med 9-18V DC