Dunlop CM95 Clyde McCoy Cry baby wah

Varenr: 1080971
Dunlop CM95 Clyde McCoy Cry baby wah
3 299,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

The Clyde McCoy® av Cry Baby® Wah Wah er en hyllest til den første produksjonen Wah Wah noensinne. Denne moderniserte klassikeren fanger den halsende stemmen og den uttrykkelige sveipingen av originalen, mens de tilbyr spillere som konsistens og bekvemmelighet de trenger på veien.

Som arvinger til Wah Wah -avstamningen og foresatte for arven, trakk Dunlop fra flere tiår med Wah Wah -design og bygningsopplevelse for å sikre at CM95 trofast representerer tonen og ånden til den aller første Wah Wah. For mange år siden arvet vi det originale verktøyet og maskineriet som ble brukt til å designe og produsere de første Clyde McCoy -pedalene fra Thomas Organ Company og Jen Electronica. Å kombinere disse ressursene med våre egne 30+ års erfaring med å utvikle og produsere Wah Wahs tillot oss å skape den mest passende hyllesten til den originale Clyde McCoy Wah Wah.

Det viktigste elementet i en hvilken som helst Wah Wah -pedal er stemmen. Thomas Organ Company og Jen Electronica brukte en spesiell komponent kalt en Halo ™ induktor for å gi de originale Clyde McCoy-pedalene deres svært ettertraktede glatte vokalkvalitet. På grunn av måten de originale glorieinduktorene ble bygget, la de imidlertid ofte til uønsket mikrofonstøy. Våre ingeniører opprettet Dunlop HY01 Halo Inductor for å løse dette problemet, og oppdaterte den originale designen med en stabilisert koppkjerne for å bevare den unike Clyde McCoy -lyden mens de minimerte ubehagelige mikrofonier.

Resten av CM95s kretsløp er like trofast mot forfedrene, med gjennomgående hullkomponenter innebygd i et klassisk hus med en premium potte, bryter og knekt. Nå kan du ta den klassiske Clyde McCoy -lyden ut på veien og forlate årgangen din Wah Wah trygt hjemme.