DPA MMC2006 Twin Diaphragm Omni

Microphone Capsule

Varenr: 1120002
DPA MMC2006 Twin Diaphragm Omni Microphone Capsule
6 618,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
10.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

MMC2006 Twin Membran Omnidirectional Microphone Capsule er en lineær omnidireksjonell MIC -kapsel. Den særegne lyden er godt balansert. Denne kapselen bygger bro mellom gapet mellom den ekstreme lydkvaliteten til D: Dicate ™ Microphones-serien og våre velkjente miniatyrmikrofoner i D: Screet ™ og D: Fine ™ -serien.

Inne i denne kapselen, to motsatte miniatyr Kapsler er tilpasset ombygd. De er plassert i en dobbelt-diaphragm, en-kapsulsammensetning. Dette kombinerer fordelene med små kapsler med lavere iboende støy oppnådd fra et større membranområde. Disse kapslene gir rask impulsrespons og store frekvensbåndbredde.

Kapslene er lastet til Supreme D: Dikat ™ mikrofonserien Forforsterkere i stedet for de bittesmå miniatyrfettene. Dette gir lyden mer luft og presisjon.

Sammenligninger med storebroren, den ikoniske MMC4006 -kapselen, er uunngåelig. Forholdet mellom de to kan tydelig høres. MMC2000 -serien opptrer så vel som mer eksklusive mikrofoner. Det er en mic-kapsel i premium-klassen og omdefinerer begrepet Value for Money.

MMC2006-kapsel er en del av den fleksible D: Dicate ™ mikrofonserien. MMC2006A, med MMP-A forforsterker, er lydfilenes valg. Det gir lav forvrengning og nøyaktig lyd. MMC2006C, med MMP-C kompakte forforsterker, tilbyr en subtil karakterendring med litt mer' kropp' til den lave enden. MMC2006C er også lettere å plassere.