DPA 4017C Shotgun Microphone, Compact

Varenr: 1081383
DPA 4017C Shotgun Microphone, Compact
22 360,-
-+
På nettlager
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Imponerende nøyaktighet og klarhet
  • Liten og lett
  • Utmerket RF -immunitet
  • Svært immun mot fuktighet
  • Uniform Off-Axis Response
  • Svært retningsmønster
  • slank hagle for fjern miking
  • Integrert aktiv kabel
> Denne kondensatormikrofonkapselen er en del av den fleksible D: Dicate ™ Recording Microphones Series. Det er utstyrt med et meget retningsbestemt hypercardioid pickup-mønster; oppnådd ved bruk av en supercardioid-design med et interferensrør som gir utmerket avvisning utenfor aksen.

D: Dikat ™ hagle-mikrofonkapsel er immun mot RF-utslipp og 19 mm (0,75 in) kondensatorpatron er i stand til å håndtere Topp Spls på 152 dB før klipping. Den tåler bruk i veldig fuktige miljøer med letthet. Det leverer klar lyd selv når den brukes i veldig varme eller kalde områder i verden som ørkenen og Arktis.



Det er blitt utført omfattende forskning og utvikling for å optimalisere lyden som kommer fra Sider og baksiden av mikrofonen. En av de viktigste prestasjonene er at vi har minimert den ofte un-lineære responsen til en haglegeværmikrofon på grunn av sidelober. Kondensatorkapselen bruker en forhåndspolarisert bakplate med høy spenning, og gir haglen med høy effekt så vel som bred dynamikk, ekstremt lav støy og forvrengningsspesifikasjoner. Lyden som kommer fra sidene og baksiden av en hagle høres ofte unaturlig ut, men DPA har klart å gjøre disse tilleggene til å høres også naturlig ut-bare dempet.

Kapselen, kombinert med MMP-B MIC-forforsterker, lav Cut and High Boost, er en kort og usedvanlig lett haglegeværmikrofon med imponerende nøyaktighet og klarhet.

Alle DPA -mikrofoner, fra de minste miniatyrene til denne haglen, har samme lydkarakter. Dette gjør det enkelt å bruke en blanding av skjulte miniatyrmics og boommics, mens et minimum av arbeidsmengde i etterproduksjon. Denne vanlige soniske karakteren betyr at du har den samme klangen, uavhengig av, enten lyden er best registrert via en miniatyrmikrofon eller en boom, planmikrofon eller annen DPA -mikrofon du velger å bruke.