DPA 4011A Cardioid Microphone

Varenr: 1028461
DPA 4011A Cardioid Microphone
22 990,-
-+
På nettlager
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

få det til å høres ut som den originale
  • Ultra-Compact Spot eller Hanging Mic
  • Lukking
  • Flott for høye lydtrykknivåer
  • Nøyaktig lyd
  • Fargeløs lyd
  • Modulær fleksibilitet

Denne kondensatormikrofonen er kjent i innspillingsstudioer og live -applikasjoner over hele verden som en eksepsjonell mikrofon. Avanserte komponenter er nøye valgt for å gi optimal nøytralitet, nøyaktighet og ekstremt lav forvrengning.

Den viktigste appellen til D: Dikat ™ 4011 Cardioid Mic er dens retningskvalitet og oppmerksomhet på detaljer. Denne mikrofonen får alt til å høres ut som originalen. Det første ordens kardioide pickup-mønster gir suveren separasjon mellom lydkilder. Det er like egnet for nærbilde med akustisk gitar, storpiano, overheads, perkusjon, vindinstrumenter og vokal som for spotmiking symfonier. Den kan håndtere utrolig høye lydtrykknivåer (SPLS).

En flat frekvensrespons på aksen og utmerket faserespons gir en trofast reproduksjon av den opprinnelige lyden. Responsen utenfor aksen er på samme måte jevn, slik at all lekkasje er en nøyaktig refleksjon av originalen, men dempet i henhold til det sanne førsteordens kardioid-pickup-mønster.

Kombiner det med forforsterkeren du velger

Som med alle de modulære D: Dikat ™ -mikrofoner, kan du kombinere D: Dikat ™ Cardioid Mic Capsule med noen av våre forforsterker.

MMP-A mikrofonforsterker er en ultra-transparent, transformatorløs forforsterker med aktiv driv for impedansbalansering. MMP-C kompakte mikrofonforsterker er en ultra-kompakt forforsterker med aktiv driv for impedansbalansering. Den har en litt mykere karakter enn de andre forforsterkningene i D: Dicate ™ Recording Microphone Series.

Andre forforsterker inkluderer de veldig små formfaktortypene MMP-E modulær aktiv kabel (XLR-utgang) og MMP-G modulær aktiv kabel (mikrodotutgang), noe som gir veldig slanke oppsett. MMP-G lar deg til og med matche en større mikrofon direkte til en trådløs sender.

D: Dikat ™ 4011a Cardioid Mic

Denne kondensatormikrofonen er kjent i innspillingsstudioer og live -applikasjoner over hele verden som en eksepsjonell mikrofon. Avanserte komponenter er nøye valgt for å gi optimal nøytralitet, nøyaktighet og ekstremt lav forvrengning. Det er like egnet for nærbilde med akustisk gitar, storpiano, overheads, perkusjon, vindinstrumenter og vokal som for spotmiking symfonier. Den kan håndtere utrolig høye lydnivåer og inkluderer til og med en 20 dB pad -bryter i midten av XLR -kontakten for å dempe utgangen fra mikrofonen.