Dbx DI4 Active 4 Channel Direct Box with

Line Mixer

Varenr: 1103068
Dbx DI4 Active 4 Channel Direct Box with Line Mixer
1 543,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
29.04.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

4-kanals DI4 er designet for å brukes som et standardverktøy for mange lydapplikasjoner. DI4 tilbyr fire kanaler og løser lett problemet med å konvertere ubalanserte signaler til balansert utgang egnet for bruk med miksere, PAS, opptakskonsoller og mer. DI4 fungerer også som flerkanals stereolinjeblander. Denne funksjonen lar deg koble alle tastaturene, prøvetakere og  moduler til bare en rackenhet på scenen og levere uavhengige XLR -balanserte utganger til scenekassen for en front av husingeniør og angi din egen uavhengige blanding for sceneovervåking. DI4 tilbyr også en hodetelefonutgang.


Anbefalt for:  studio,  turné,  bærbar.


Flere detaljer


Bruke The DBX DI4 som en DI-boks:
Koble signalet du ønsker å konvertere fra ubalansert til balansert til DI4 via en 1/4-tommers ubalansert knekt til en av kanalinngangene på frontpanelet på enheten. Koble en XLR -balansert kabel til den tilsvarende kanalutgangen på baksiden av DI4 og koble til det valgte destinasjonen. Hvis inngangssignalstyrken er for høy, kan du trykke på 20dB -puten. Hvis det er en bakken (jord) sløyfe, kan du fjerne ved å trykke på jordløftbryteren.


Bruke DBX DI4 som en linjeblander:
Du kan blande volum og  panne for Alle inngangssignaler til et enkelt stereopar av RCA -tilkoblinger på baksiden av DI4. Dette muliggjør bruk av enheten som en fullt funksjonell linjeblander. Bare koble RCA Stereo Master -utgangene på baksiden til din valgte destinasjon og juster det individuelle volumet og PAN -kontrollene for hver enkelt kanal foran på DI4 for å passe til dine behov.


Funksjoner
  • Fire helt uavhengige DI -boksenheter i 1/2 RU -pakke
  • Uavhengig 20dB padbryter per kanal
  • Uavhengig bakke (jord) løftbryter per kanal
  • Uavhengig Volumkontroll per kanal for linjemikserutgang
  • Uavhengig pannekontroll per kanal for linjemikserutgang
  • Mastervolum
  • Hodetelefonutgang