Darkglass Alpha Omicron

Varenr: 1100006
2 599,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
09.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Med sitt distinkte design, unike allsidighet og brutalitet fra en annen verden, så tok Alpha Omega oss med storm. Den er godt på vei til å bli den nye standarden for bassister som trenger en preamp som gjør at man blir hørt.

 

Med tanke på Alpha Omega sin popularitet og momentum, så var det på tide å gi de som ønsket det samme i et mindre, billigere format, den samme opplevelsen. Det førte til nye Alpha Omicron.

 

Alpha Omicron har den samme doble vrengmotoren (Alpha og Omega) og gir den samme harmonisk rike, varierte lyden som storebroren. Alt i et mer kompakt design og til en lavere pris.

 

Kontrollere er:

  • Blend: Mikser et tørt signal sammen med det vrengte. Clean-signalet holdes på samme gainnivå, mens volumet til vrengsignalet settes med Level-bryteren. Dette lar deg fintune vrenglyden.
  • Level: Styrer volumet til vrengsignalet
  • Drive: Styrer gainen på vrengsignalet
  • Mod: Mikser lyden til de to vrengmotorene, Alpha og Omega. Alpha er punchy og tight, mens Omega er enkelt sagt brutal og rå.
  • Bite switch: Booster high-mids (2,8kHz) for ekstra presence og definisjon i basslyden.
  • Growl switch: Booster bassfrekvensene for en feitere tone og mer farging av bassregisteret.