Catalinbread Many Worlds Phaser

Varenr: 1175617
Catalinbread Many Worlds Phaser
3 321,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

De mange verdenene er en åtte-trinns faser med åtte valgbare fasekontrollparametere, seks LFO-er og to konvoluttavhengige faseskift og nbsp; modus. Ja, du kan få klassiske, svirre og rike, vibe-esque faserlyder fra de mange verdenene. Moroa stopper imidlertid ikke der; Vi tar deg med på en multi-verset søken etter mange verdener for å avdekke noen unike andre verdens lyder også.   The Many Worlds har en robust LFO-motor med klassikere som sinus og firkant som deler den samme kontrollen med omvendt sageltooth og to uavhengig kontrollert og intermodulerende & nbsp ; Sinebølger.   Til slutt har vi lagt til konvoluttavhengig faseskift-både opp og ned og slipper du kontrollerer faseskiftet med valgangrepet ditt, i stedet for å kjøre det med en LFO. Dette gir deg en Autowah-esque   manuelt kontrollert faseforskyvningsopplevelse.



Ideen til mange verdener begynte da vi eksperimenterte med forskjellige   LFO-former for et faserprosjekt-med utgangspunkt i Kjernen i den klassiske 'oransje boksen' -faser, men med en rekke ekstra funksjoner. Dette LFO -rammeverket førte til slutt til eksperimenter som involverte modulering av en LFO av en annen. Det er her navnet mange   Worlds kommer   fra - The   'mange   verdens' tolkning av kvantemekanikk er en teori av Hugh everette som sier at kvantebølgefunksjonen kollaps faktisk er bygget av decposisjonen   av   kvantumstilstander bygd av decoherencen av uavhengige bølgefunksjoner. Dette fører til teorien om parallelle universer der kvantemålinger har motsatte resultater.

 

  • freq/angrep   - kontrollerer frekvensen til LFO. Når du er i konvoluttkontroll, kontrollerer angrep lavpassfilterfrekvensen i konvoluttdetektoralgoritmen.
  • Bland Amplituden til LFO. Når du er i kampmodus, kontrollerer Freq2 hyppigheten til den andre LFO. Når du er i konvoluttkontrollmodus, kontrollerer Sens inngangsgevinsten i konvoluttdeteksjonsalgoritmen.
  • FDBK - Kontrollerer den interne tilbakemeldingen, og vri med urviseren skaper en drippier, mer intens fase.
  • LFO - Velger hvilken LFO-bølgeform som brukes.

 

De mange verdenene går fra 9 til 18 volt ved bruk av en standard DC-midt-negativ strømforsyning for pedaler. Forsikre deg om at du bruker en forsyning som gir minst 100 mA. Å kjøre de mange verdenene på 9V vil høres bra ut, men hvis du vil ha litt mer produksjon, et tørt signaløkning og økt takhøyde, kan du prøve hvilken som helst spenning du liker opptil 18V! De mange verdenene kjører ikke på batterier.