Boss DM-101 Delay Machine

Varenr: 1189958
5 049,-
-+
3 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Den ultimate analoge delaypedalen med 12 unike moduser, stereofunksjon og avanserte moderne funksjoner.



Her er den ultimate analoge delayen



Klassisk lyd møter moderne kraft i DM-101 Delay Machine, den ultimate analoge delayen. Denne inspirerende pedalen driftes av åtte BBD-er under smart CPU-kontroll, og gir deg 12 unike moduser, stereobetjening og et stort utvalg tonale farger, samtidig som den har gjennomgående 100 prosent analog signalbehandling. Og med 127 brukerminner, tap tempo, carryover, med mer, gir DM-101 deg funksjonene og allsidigheten fra en digital pedal, men med den levende, karakterfulle lyden som kun er mulig med autentiske analoge BBD-kretser.



  • Den ultimate analoge delaypedalen, skapt med avansert BOSS-teknologi
  • Fullstendig analog BBD lydkrets, formet av presis digital CPU-kontroll
  • Varm, mettet og svært musikalsk lyd
  • Tolv moduser gir en stor bredde av mono og stereo delayteksturer, skapt ved bruk av opptil åtte interne BBD-er
  • Stereoutgang med fleksible signalrutingsmuligheter
  • Justerbar modulasjonsrate og dybde med egne knotter
  • Variasjonsknott for å kontrollere flere parametere som er unike for hver modus
  • Valgbar carryover for å opprettholde delayspor når effekten bypasses
  • MIDI I/O mini TRS-kontakter
  • Tap tempo-funksjon og tap inndelingsbryter for å lage rytmiske delayer
  • Fire inkluderte minneplasser i tillegg til de gjeldende panelinnstillingene
  • 127 brukerminneplasser som er tilgjengelig via MIDI programendring
  • Utvidbar kontroll med eksterne fotbrytere, en expressionpedal eller MIDI

 

Analog delay for det 21. århundret


Analoge delayer som baseres rundt BBD (bucket-brigade device)-mikrochiper dukket opp på 1970-tallet, som et kompakt og kostnadseffektivt alternativ til tidsalderens standard bånddelayer. Den varme, mettede og svært musikalske lyden etablerte en særegen stilart av delay som fortsatt er favoritten til mange musikere og lydteknikere. DM-101 drar nytte av moderne CPU-kontroll, og turbolader denne klassiske effekten med forbedrede muligheter for dagens musikkskapere.


 

Ytelse på neste nivå med BOSS-innovasjon


DM-101 tar den analoge delayen dit den aldri har vært før, og gir tilgang til renere lyd og utvidede delaytider i tillegg til tradisjonelle lyder. For å oppnå denne allsidigheten har vi brukt 2048-stadie BBD-er istedenfor den mer vanlige 4096-stadie BBD. Ved å finjustere atferden til disse mindre BBD-ene med målrettet CPU-kontroll, kan vi lage en mye større rekkevidde av lyd, samtidig som vi opprettholder alle de ønskede analoge karakteristikkene som utøverne elsker med sine favoritt-BBD-pedaler.


 

Lyder fra vintage til moderne


DM-101 flyter lett mellom røffe vintage ekkoer og moderne analoge delaylyder med utvidet klarhet i høye frekvenser. Flere interne kretselementer er byttet for å definere hver av de 12 modusene, inkludert de mange aktive BBD-ene og deres tilkoblingsrekkefølge, low-pass fiilterinnstillinger og klokkerater. Ved å vri på Variation-knotten blar du gjennom parametere som er unike for de ulike modusene. Og du kan alltid drive delayer inn i mettet selv-oscillering ved å skru opp Intensity-knotten.


 

Stereodelayer med ekte analog varme


En stor fordel med DM-101s CPU-kontroll er muligheten til å lage sofistikerte stereolyder som ikke er tilgjengelig med andre BBD analoge delayer. For eksempel rutes Pan-modus hver BBD og dens feebackloop til vekslende punkter i stereofeltet, mens Dual Mod skifter modulasjonsfase for hver utgang for å skape en bred, rommelig delayeffekt. Seks av de 12 modusene støtter stereofunksjon, og gir alt fra korte klanglignende lyder og ekspansive modulerte delayer, til mønsterdelayer for intense rytmiske effekter.


 

Komplett kreativ kommando


DM-101 gir alle de kreative fordelene du kan forvente av en avansert delaypedal. Tap tempo og noteunderdeling er tilgjengelig i de fleste modusene, og det er carryover for å opprettholde gjentagelser når effekten bypasses. Du kan lagre og hente fram favorittoppsett med fire innbygde minneplasser, og koble til opptil to fotbrytere eller en expressionpedal for utvidet sanntidskontroll. MIDI I/O tar ting enda lenger, og gir tilgang til 127 brukerminneplasser, MIDI synk, med mer. Lydutgangene er laget for blandet betjening, men de kan enkelt rekonfigureres for våte/tørre rigger og kun våte parallelloppsett.


 

DM-101 delaymoduser


  • Classic: Tradisjonell, varm analog delaylyd utvidet med opptil 1200 ms delaytid. Juster modulasjonsatferden ved å bla gjennom triangel, sinus og mer komplekse bølgeformer med Variation-knotten.
  • Vintage: Retro analog delaylyd inspirert av den ikoniske BOSS DM-2 delaypedal som ble lansert i 1981. Juster modulasjonsatferden ved å bla gjennom triangel, sinus og mer komplekse bølgeformer med Variation-knotten.
  • Modern: Unikt klar analog delaylyd med særegen diskantlyd og opptil 840 ms delaytid. Juster modulasjonsatferden ved å bla gjennom triangel, sinus og mer komplekse bølgeformer med Variation-knotten.
  • Multi-Head: Etterligner en flerhodet bånddelay samtidig som den har en unik analog BBD lydkarakter. Bruk Variation-knotten for å bla gjennom 10 ulike hodekombinasjoner.
  • Non-Linear:  En unik effekt som lager fortløpende korte delayer (35-190 ms) som gradvis øker i volum. Variation-knotten gjør at du kan kontrollere delaytider etter den første delayen
  • Ambience: Simulerer et lite rom. Endre størrelsen og tidlige refleksjoner med Variation-knotten.
  • Reflect: En stereodelay som lager en klangaktig effekt. Juster pre-delayen med Variation-knotten.
  • Doubling+Delay: En stereoeffekt som kombinerer doblet lyd med en lenger delay. Bruk Variation-knotten for å balansere de to lydene i stereoutgangen.
  • Wide: En stereodelay med egne venstre/høyre delaytider for en utvidet lyd. Bruk Variation-knotten for å justere delayforskjellsmengden.
  • Dual Mod: En stereodelay med ulike modulasjonsfaseinnstillinger på venstre og høyre utgang. Bruk Variation-knotten for å justere fasemengden (fasen er helt speilvendt ved maksimal innstilling).
  • Pan: En tappet stereodelay med ulike delaytider spredt over stereofeltet. Bruk Variation-knotten for å finjustere delaytidmengdene.
  • Pattern: Stereodelay med ulike rytmiske mønstre. Bruk Variation-knotten for å velge mellom de 10 tilgjengelige mønstertypene.