Boss FS-1-WL Trådløs fotbryter

Varenr: 1178535
Boss FS-1-WL Trådløs fotbryter Boss FS-1-WL Trådløs fotbryter Boss FS-1-WL Trådløs fotbryter
1 510,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
06.05.2024

Trådløs fotkontroll for digitale noter, YouTube, DAW, instrumenter, med mer

FS-1-WL er ultrakompakt og fullstendig justerbar, og er en essensiell partner for alle de kreative behovene dine. Kontroller digitale noteapper, YouTube-videoer, DAW-er samt støttet BOSS- og Roland-utstyr trådløst over Bluetooth®. Eller koble til en MIDI-kabel for å betjene multieffektprosessorer, pedaler og annet utstyr. Utvid oppsettet ditt med eksterne fotbrytere og en expressionpedal. Og bruk den dedikerte redigereren/biblioteket for å tilordne tastaturkommandoer og MIDI-beskjeder for å kontrollere nesten hvilken som helst programvareapplikasjon eller MIDI-enhet.

 

 

Kabelfri kontroll over den kreative verdenen din

FS-1-WL passer perfekt inn i alle de kreative aktivitetene dine. Den kan enkelt pares med andre enheter over Bluetooth slik at den kan betjene et bredt utvalg programvareapper og musikkutstyr.

 

Bla i notene

Snu sider i digitale noteblad med fotbryteren mens du spiller. For eksempel kan du bevege deg framover mens du spiller, eller bla tilbake for å jobbe med spesifikke partier.

 

YouTube-læring

Dra nytte av YouTube tastaturkommandoer for å lære raskere med leksjoner på nettet. Hold hendene dine på instrumentet og bruk føttene for å kontrollere start/stopp, tilbakespoling, avspillingshastighet, med mer.

 

DAW-kontroll

Behold fokuset når du spiller inn fantastiske framføringer med håndfri kontroll over musikkinnspillingsprogramvare. Styr innspilling, avspilling og andre tastaturkommandoer i DAW. Eller bruk programvarens MIDI-læringsverktøy til å konfigurere oppsett i farten.

 

BOSS- og Roland-utstyr

Du kan trådløst endre presets, kontrollere effekter med mer på produkter med Bluetooth, slik som Pocket GT, Katana-Air og Waza-Air, eller GX-100 via Bluetooth® Audio MIDI Dual Adaptor. Og kontroller MIDI-keyboard, hardwareenheter og datamaskiner over Bluetooth ved hjelp av Rolands WM-1 og WM-1D.

 

 

Egendefinert kommando

Ved å bruke FS-1-WL redigeringsapp på datamaskinen eller telefonen din, kan du endre de forhåndsinnstilte oppsettene for å betjene nesten hvilken som helst programvareapplikasjon eller MIDI-enhet. Tilordne tastaturkommandoer til fotbryterne, enten enkelttaster eller kombinasjoner av taster slik som shift og control. Eller hent fram MIDI-modus og still inn egne PC- og CC-beskjeder for enhetene dine. Du kan også opprette et bibliotek med konfigurasjoner for ulike behov.

 

 

Bygget som en BOSS

FS-1-WL bygger på årtier med BOSS designekspertise, og den er komfortabel å bruke og bygget for å vare. Fotbryterne er stille og enkle å trykke på, uten klikkelyder som forstyrrer arbeidet ditt eller sceneframføringen. Status-LED-lys gir god synlighet og kan stilles inn til ulike farger i redigeringsappen. To alkaliske AAA-batterier gir opptil 14 timer driftstid på farten, og AC-strøm støttes med tilleggsutstyret BOSS PSA-adapter.

 

 

Allsidige tilkoblinger

Opptil to eksterne fotbrytere kan kobles til for utvidet kontroll med både MIDI-beskjeder og tastaturkommandoer. Og med en ekstern expressionpedal har du kontinuerlig parameterkontroll på hvilken som helst enhet som responderer på MIDI CC-beskjeder. FS-1-WL har også en TRS MIDI-kontakt for kablet betjening av MIDI hardwareenheter.

 

 

  • Allsidig trådløs fotkontroller for programvareapplikasjoner og MIDI-utstyr
  • Kontroller enheter trådløs over Bluetooth, eller koble til MIDI-enheter med en BOSS TRS MIDI-kabel 
  • Bryter på det bakre panelet for å velge MIDI-modus eller HID-modus (tre inkluderte oppsett er tilgjengelig i HID-modus)
  • HID-modus sender tastaturkommandoer for å kontrollere programvare på datamaskiner og mobilenheter
  • MIDI-modus sender PC-/CC-beskjeder for å kontrollere MIDI-enheter 
  • USB-port som kan brukes som en klasse-kompatibel MIDI-inngangsenhet (HID-modus støttes ikke over USB)
  • Egen redigeringsapp (macOS/Windows/iOS/Android) for å justere fotbrytertilordninger og lagre oppsett for ulike bruksområder
  • Tre robuste fotbrytere med enkel og stille betjening
  • Tilkobling for opptil to eksterne fotbrytere og en expressionpedal
  • Driftes av to AAA-batterier eller separat adapter i PSA-serien