Boss RE-202 Space Echo digital delay

Varenr: 1165033
Boss RE-202 Space Echo digital delay Boss RE-202 Space Echo digital delay Boss RE-202 Space Echo digital delay Boss RE-202 Space Echo digital delay Boss RE-202 Space Echo digital delay Boss RE-202 Space Echo digital delay Boss RE-202 Space Echo digital delay Boss RE-202 Space Echo digital delay Boss RE-202 Space Echo digital delay Boss RE-202 Space Echo digital delay Boss RE-202 Space Echo digital delay Boss RE-202 Space Echo digital delay Boss RE-202 Space Echo digital delay
4 036,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Et mesterverk returnerer i den moderne tidsalderen


Roland RE-201 Space Echo ble lansert i 1974, og er en av de mest legendariske og ettertraktede effektenhetene som noen gang har blitt produsert. Denne båndbaserte klassikeren var i produksjon i over 14 år, og de distinktive rytmiske ekkolydene, den varme karakteren og svært spillbare soniske særegenhetene inspirerer fortsatt musikere, produsenter og lydteknikere over fire tiår senere.

RE-202 støttes av intensiv R&D og de nyeste innovasjonene våre, og gjenskaper den autentiske lyden og atferden fra Space Echoen som aldri før. Denne avanserte pedalen er laget av selskapet som designet originalen, og den fanger RE-201s magi i feilfri detalj, fra de magnetiske bånd- og motoregenskapene til den livlige fjærklangen og fargerike forforsterkerkretsen. Og for å ta ting enda videre har vi utvidet den vintage Space Echo-opplevelsen med mange nye funksjoner som passer til dagens musikk.

  • Gjenskaper autentisk lyden og atferden til den legendariske Roland RE-201 Space Echo
  • Klassisk multihode båndekkolyd med utvidet delaytid
  • Original trehodet konfigurasjon, pluss et ekstra båndhode for 12 unike ekkokombinasjoner
  • Uavhegngig stereoklangseksjon med original fjærklangtype i tillegg til hall, plate, rom og ambiens
  • Metningskontroll for å legge til magnetisk båndkompresjon og forforsterkerfarging
  • Wow & Flutter-kontroll for å legge til varierende nivåer av naturlig båndmodulasjon
  • Velg mellom ny og eldet båndtilstand
  • Valgbare inngangsmoduser for optimal ytelse med instrumenter og linjenivåutstyr
  • Warp- og Twist-effekter med fotbryterkontroll
  • Velg mellom ubehandlet analogt, tørt signal eller den modellerte lyden fra den originale Space Echo-forforsterkeren
  • Fire inkluderte minneplasser i tillegg til de gjeldende panelinnstillingene
  • Lagre og velg 127 minner via ekstern MIDI-programendring
  • Tap tempo- og carryover-funksjoner
  • Ekte stereoinngang og -utgang
  • Utvidbar kontroll med eksterne fotbrytere, en expression pedal eller MIDI

 


Båndekkomagi

Båndekko var den første delayeffekten og en av de første effektprosessorene som var tilgjengelig for elektroniske musikere. I kontrast til dagens CPU-baserte digitale enheter er båndekko en enkel maskin som bruker en motor for å trekke magnetisk bånd over ett eller flere spill inn- / spill av-hoder. Båndekkolyden er varm, fyldig og dynamisk, og påvirkes av mange faktorer. Inngangsnivået endrer seg stadig, og farger lyden med varierende mengde båndmetning og komprimering. I tillegg gir svingninger i motorhastighet, friksjon, "wow and flutter" og andre elementer en tiltalende modulert karakteristikk som er subtil og i stadig endring.



RE-201 Space Echo: Rett og slett legendarisk


RE-201 satte en standard blant Rolands produkter, og en av de ledende båndekkoenhetene i sin tidsalder. Den hadde tre hoder med lik avstand, som produserte flere ekkoeffekter enn typiske design med ett hode, i tillegg til et innovativt frittløpende båndsystem som ga en overlegen ytelse med minimal båndslitasje. "Grab-and-go"-kontroller ga rask tilgang til rene, enkle delayer eller ulike hodekombinasjoner for tette, rytmiske ekkoer. En fjærklang-tank var også inkludert, noe som gjorde RE-201 til en komplett enhet for kvalitets ambienseffekter. Sist, men ikke minst: analog forforsterkerkrets var en annen nøkkelingrediens i Space Echoens rikholdige soniske oppskrift.



Et mesterverk er gjenfødt


RE-202 er skapt ved hjelp av de nyeste teknologiene og grundig analyse av flere vintage RE-201-er, inkludert en original enhet i perfekt stand fra BOSS og Rolands fabrikkarkiv, og vekker til live den komplette Space Echo-opplevelsen i en allsidig, moderne pedal.


Der tidligere BOSS-design fanget det ekte soniske preget og essensielle karakteristikken til Space Echo, har nyvinninger gjort det mulig for oss å gå enda dypere enn noen gang tidligere. Med RE-202 har teknikerne våre fullstendig gjenskapt all den komplekse, ikke-linjære atferden som bidrar til RE-201s udødelige karakter. Alt som påvirker lyden ble nøye undersøkt og gjenskapt med helt nye algoritmer, inkludert båndbanen, innspillings-/avspillingsmekanisme, motorvariasjoner, forforsterkerfarging, båndalder, fjærklangkarakter, med mer.



Retrolyd like for hånden


RE-202 gir deg hele vintagefølelsen fra RE-201, uten jevnlig utskifting av båndet og vedlikehold av enheten. Alle de viktige kontrollene fra originalen er her, inkludert den ikoniske 12-posisjons modusvelgeren. Hver atferd er gjenskapt med komplett nøyaktighet, slik som den gradvise pitchendringen som oppstår når Repeat Rate-knotten skrus til, eller den kule feedbacken som skjer når du skrur Intensity-knotten på fullt.


Med valgbar båndalder og variable kontroller kan du skru inn alt fra en helt ny Space Echo til den slitte karakteristikken og særegenheten fra en høyt elsket vintageenhet. Saturation-kontrollen har blitt nøyaktig kalibrert basert på den faktiske atferden til det magnetiske båndet og forforsterkeren i RE-201, der lyden blir varmere og mer komprimert når du skrur knotten opp. Og med den uttrykksfulle Wow & Flutter-kontrollen kan du trylle fram alle de naturlige modulasjonskarakteristikkene som er essensielle i Space Echo-lyden.


Sonisk forbedring


RE-202 inkluderer mange nye funksjoner som utvider Space Echoen for dagens musikere. Dobbelt så lang delaytid er tilgjengelig, i tillegg til fire virtuelle båndhoder som åpner opp for fem ekstra lydkombinasjoner. Det er også en ekkotype som endrer avstanden mellom hodene, noe som ikke er mulig med originalen. I kontrast til mono RE-201, har RE-202 ekte stereo I/O og valgbar betjening for gitar eller linjenivåenheter. For den tørre lyden kan du velge mellom den varme og fyldige RE-201 forforsterkertonen, eller et rent signal uten prosessering.


Det er også inkludert en stereoversjon av den originale fjærklanglyden fra RE-201, i tillegg til hall, plate, rom og ambienstyper for enda mer allsidighet. Uttrykkfulle Warp- og Twist-effekter er også tilgjengelig, noe som gjør at du kan sende lyden ut i universet med et trykk på en fotbryter mens du spiller.



Moderne kontroll


For å supplere dens vintage hjerte og sjel, har RE-202 alle de moderne funksjonene du forventer fra en avansert delaypedal. Det er fire inkluderte minneplasser for å lagre og hente fram favorittlyder, og 123 flere er tilgjengelig via MIDI-programendring. Tap tempo er også til stede, i tillegg til valgbar delay carryover når du bytter mellom minner. Det er også mulig å dempe det tørre signalet for parallelle effektoppsett og studiobruk. Utvidet kontroll er tilgjengelig via eksterne fotbrytere, en expressionpedal og MIDI, inkludert sanntidsbetjening av flere parametere samtidig.