Boss RC-600 6 track pedal looper

Varenr: 1148123
Boss RC-600 6 track pedal looper Boss RC-600 6 track pedal looper Boss RC-600 6 track pedal looper Boss RC-600 6 track pedal looper Boss RC-600 6 track pedal looper Boss RC-600 6 track pedal looper
6 279,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

En gulvbasert looper, ulik alle andre


Neste generasjons gulvbasert looper med seks stereospor, lydkvalitet som er best i klassen, massive inkluderte effektmuligheter og sanntidskontroll uten sidestykke.

Vi presenterer RC-600, den mest avanserte looperen på planeten. Denne neste generasjons Loop Station er fylt opp av videreutviklede egenskaper og justerbare funksjoner, og den viser veien til en ny æra av kreativ kraft for gitarister, sangere/låtskrivere, multi-instrumentalister og andre looping-musikere. Spill inn flere mikrofoner og instrumenter med seks stereospor og førsteklasses 32-bits lyd. Ta full kontroll med ni fotbrytere du fritt kan tilordne, og omfattende ekstern kontrollstøtte. Og det er bare begynnelsen. Du kan også farge looper med en massiv FX-seksjon, groove med inkluderte rytmer, rute lyd slik du ønsker til tre stereoutganger, integrere med dataprogramvare via USB, og mye mer.

 

  • Toppmodellen av gulvbaserte Loop Stations med neste generasjons lydkvalitet og fleksibilitet
  • Klasseledende lydkvalitet med 32-bits AD/DA og 32-bits flyttallsprosessering
  • Seks samtidige stereo frasespor
  • Ultrafleksibel innebygget kontroll med ni fotbrytere som fritt kan tilordnes, samt tre pedalmoduser
  • Massiv inkludert effektseksjon med 49 Input FX- og 53 Track FX-typer, og muligheten til å bruke fire samtidig i hver seksjon
  • Tempobaserte effekter kan synkes automatisk til rytmer og looptempo
  • To XLR mikrofoninnganger med fantommating, to stereo linjeinnganger og tre stereo linjeutganger som kan tilordnes
  • 99 minneplasser, hver av dem med seks frasespor, egne effekter og avspillingsinnstillinger, kontrolltilordninger, med mer
  • Synkroniser loopene dine med over 200 inkluderte rytmepatterns og 16 trommesett
  • Avansert støtte for MIDI-kontroll
  • Strømlinjeformet og solid metallkonstruksjon
  • Stor sirkulær loopstatusindikator og informativ LCD-skjerm med valgbare displaymoduser
  • To eksterne kontrollinnganger, hver med støtte for opptil to fotbrytere eller en expressionpedal
  • USB for databackup, fraseimport/-eksport med BOSS Tone Studio, og patternimport med TC Rhythm Converter

Det nye innen gulvbasert looping


Med de enorme mulighetene til RC-600 kan du realisere komplekse og sofistikerte loopframføringer som aldri før. Bruk seks spor i serie eller parallelt for ulike musikalske strukturer, og bygg krystallklare lag med neste generasjons lydmotor. Bearbeid lyder før og etter de fanges opp, med et enormt utvalg FX, inkludert tempobasert FX som automatisk synker med looper og de inkluderte rytmene. Opplev kontroll uten sidestykke, med ni fotbrytere og muligheten til å umiddelbart hente fram ulike tilordninger med tre pedalmoduser. Og hvis dette ikke er nok, kan du ta det enda videre med RC-600s mange muligheter for ekstern kontroll.

 


Personalisert kontroll


RC-600 kan tilpasses i svært stor grad, noe som gjør at du kan konfigurere looperen til å passe den personlige arbeidsflyten din helt perfekt. Fotbryterne og pedalmodusene har mange justerbare CTL-parametre som inkluderer sporbetjening, FX- og rytmefunksjoner, tap-tempo, med mer. I noen tilfeller kan du bruke én fotbryter til å trigge ulike funksjoner med et trykk, hold eller dobbeltklikk. To kontrollplugger er tilgjengelig for eksterne fotbrytere eller expressionpedaler, og hver av dem har sine egne sett med parametre. Det er også en Assign-funksjon for å sette opp 16 ulike kontroller for hardware og MIDI-betjening. Og med sju skjermvariasjoner på toppnivå, kan du få sanntidstilbakemeldinger på mange ulike operasjoner.

 


Kraftfull FX for inspirerte framføringer


Med 49 Input FX og 53 Track FX å velge fra, så vil RC-600 alltid være stemningskapende og spennende. Den inneholder en hel verden av soniske farger, inkludert allsidige effekter fra det enorme BOSS-biblioteket, en gitar-til-bass-simulator, og et stort utvalg kraftfulle vokaleffekter. Track FX inkluderer også kule effekter i DJ-stil, slik som Beat Scatter, Vinyl Flick, med flere. Opptil fire Input FX og Track FX kan brukes samtidig, og du kan lagre banker med fire i hver seksjon for rask gjenhenting, i tillegg til veksle- eller forbigående knappinnstillinger for hver type.


 

Koble til og miks


RC-600 er fylt opp med allsidige tilkoblingsmuligheter, og er klar for alle stilarter innen loopframføring. Du har to XLR mikrofoninnganger, i tillegg til to mono/stereo-par for gitarer, keyboard, trommemaskiner og ulike lydenheter, i tillegg til en inngangsmikser med to mikrofonkompressorer og egne kanal-EQ-er. Tre stereoutganger, et hodetelefonutgang og en utgangsmikser er også tilgjengelig, komplett med rutingmuligheter som kan tilordnes, samt master-reverb og kompressoreffekter. Det er til og med mulig å bruke audio I/O for å patche eksterne effekter for å bearbeide en eller flere looper. Og via USB kan du samhandle med DAW på datamaskiner og bruke BOSS Tone Studio til å importere og eksportere WAV-looper.

 


Finn grooven


RC-600 inneholder et bredt utvalg organiske rytmer med dynamisk sanntidsfunksjonalitet. Det er over 200 patterns i stilarter som spenner fra rock, pop og akustisk, til latin, jazz og elektronika, og hver av dem inkluderer fire variasjoner som holder det konstant interessant. Introer og avslutninger er også tilgjengelig hvis du skulle ønske det, i tillegg til automatiske fills for å veksle mellom seksjoner. Finner du ikke det du trenger? Da kan du importere dine egne SMF-rytmer via USB med den tilhørende programvaren RC Rhythm Converter. Og med 16 ulike trommesett kan du groove med alt fra lett perkusjon og vispeslag til tung rock og elektroniske danselyder


 


Kreative detaljer


RC-600 har også mange nye kreative detaljer som er inspirert av erfarne Loop Station-brukere. Tre ulike overdub-moduser er tilgjengelig, inkludert en som lar deg erstatte den nåværende lyden i et loopspor mens du spiller, i tillegg til en ny Bounce-funksjon for å samle flere spor i ett. Angre / utfør på nytt er også forbedret med Mark Back, noe som lar deg hoppe umiddelbart tilbake til det forrige loopstadiet som du har flagget. Mulighet for halvert og doblet fart er også tilgjengelig, i tillegg til muligheten for å justere avspillingshastigheten over det hele, med eller uten pitchendring. I tillegg er det nå mulig å tilordne Auto Rec-funksjonen til en fotbryter for rask aktivering når du måtte trenge det.