Boss Waza-Air Bass Hodetelefoner

Varenr: 1147750
5 045,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Waza-Air Bass trådløst personlig forsterkersystem


En omsluttende ny lyd- og øvingsopplevelse for bassister

Waza-Air Bass er driftet av den banebrytende BOSS spatialteknologien, og gir alle bassister den revolusjonerende Waza-Air-opplevelsen. Dette inspirerende systemet skaper svært naturlige og omsluttende omgivelser for å spille med hodetelefoner, ved hjelp av gyrosensor som plasserer deg i et bevegelig 3D-rom med instrumentet ditt. Velg mellom fem uttrykksfulle forsterkertyper og over 30 effekter optimalisert for bass. Deretter kan du øve solo, groove med inkluderte akustiske trommepatterns og metronom, eller jamme med musikk strømmet fra smarttelefonen din. Og takket være helt trådløs tilkobling, er oppsettet raskt og problemfritt, uten noen kabler som er i veien.

  • Over-øret bassgitarlydsystem med trådløs tilkobling, førsteklasses forsterker- og effektlyder, Bluetooth® lydstrømming, og lydredigering via smarttelefonen din
  • Avansert BOSS spatialteknologi og integrert gyrosensor gir en svært omsluttende spilleopplevelse med 3D-ambiens og dynamisk lydlokalisering
  • Fem unike forsterkertyper og over 30 justerbare basstilpassede effekter
  • Spill sammen med 10 akustiske trommegroover og en avansert metronom med 32 rytmevariasjoner
  • Integrert BOSS trådløs teknologi gir fantastisk lydkvalitet med ultralav forsinkelse
  • Brukervennlige kontroller for bassgitarvolum og Bluetooth lydavspilling, i tillegg til umiddelbar tilgang til seks lydinnstillinger som kan konfiguereres av brukeren
  • Store, spesialdesignede 50 mm drivere gir førsteklasses lydkvalitet med rik og fyldig lyd
  • Puter som tilpasser seg øret gir optimal ytelse for en kompromissløs bassgitarlyd
  • Anvendelig toveis-design gjør dem sammenleggbare, for kompakt lagring eller enkel transport i en lomme på instrumentbagen
  • Innebygde oppladbare batterier med automatisk hvilemodus-/oppstartsfunksjon for å forlenge batteritiden
  • Opptil fem timers spilletid med hodetelefonene, og opptil 12 timer med den inkluderte WL-T Transmitter
  • Slitesterk konstruksjon og metalldeler med deluxe sort krombelegning
  • Du kan trådløst redigere, organisere og laste ned lyder med BOSS Tone Studio-appen for mobile iOS- og Android-enheter
  • Unik innebygget tunerfunksjon med hørbare toner som hjelper deg med stemmingen. Visuell kromatisk tuner er også tilgjengelig i BOSS Tone Studio-appen
  • Kontrollér effekter med mer, med en EV-1-WL trådløs MIDI expressionpedal
  • CB-WZ-AIR etui (tilleggsutstyr) for å kunne oppbevare hodetelefoner, sender og USB ladekabel

 

En banebrytende bassopplevelse gjennom Waza-innovasjon


Slik Waza-Air har gjort for gitarister, gir også Waza-Air Bass en helt ny personlig spilleløsning for bassiser ved hjelp av nyskapende BOSS-innovasjon. Waza-Air Bass kombinerer førsteklasses forsterker, effekter og trådløse teknologier med dynamisk 3D-lyd i mye større grad enn en enkel hodetelefonforsterker. Dette gir en unik bassforsterkeropplevelse som aldri har vært tilgjengelig før nå.



Tilfredsstillende og inspirerende


Det kan være problematisk å øve på bass gjennom en forsterker hjemme, fordi lave frekvenser kan bære gjennom vegger og forstyrre andre. Bruk av hodetelefoner er ofte nødvendig, men lyden mangler da dybden du får ved spilling i rommet. Waza-Air Bass endrer dette, og bringer tilbake den naturlige dimensjonen, resonansen og “moving air”-følelsen som går tapt med tradisjonelle hodetelefoner. En integrert gyrosensor registrerer hodebevegelsene dine mens du spiller, og driver sofistikerte 3D-algoritmer som gir deg realistisk romfølelse som må høres for å tro det. Og alt skjer automatisk, så alt du trenger å gjøre er å plugge inn og sette i gang!



Førsteklasses forsterkere og effekter, stilt inn for bass


Waza-Air Bass leveres med massevis av gode forsterkere og effekter, med full tilpasningsmulighet og presets klare til bruk via den tilhørende appen BOSS Tone Studio. Fem ulike bassforsterkertyper gir deg alt fra cleane og punchy moderne lyder til vintage og vrengte rørlyder. Det er også et massivt utvalg av basstilpassede effekter å velge mellom, inkludert kompressor, overdrive, EQ og T-wah, fyldige modulasjons- og ambienseffekter, og spesielle lyder slik som oktav, bassynth, ring modulator, med mer. Og med seks innebygde minneplasser kan du lagre favorittoppsettene dine og bla gjennom dem med egne knapper.


Kom i grooven


Med et stort utvalg inkluderte rytmer blir de daglige øvingsøktene dine med Waza-Air alltid morsomme og produktive. Ti akustiske trommepatterns er tilgjengelig, komplett med enkel BPM- og klangkontroll i appen BOSS Tone Studio. Det er også en avansert metronom, med 32 rytmevariasjoner som inkluderer trioler og andre taktarter slik som 5/4 og 7/4. Du kan lagre seks ulike rytmeoppsett i appen, klare for å hentes raskt fram igjen når du vil jamme.


Velg rommet ditt


Waza-Air Bass' avanserte ambiensoppsett gir deg tre realistiske omgivelser å spille i. Surround-modus plasserer forsterkeren i et virtuelt rom, noe som gir en omsluttende opplevelse, som å spille i et innspillingsstudio. Det blir enda mer realistisk med Static-modus, hvor den kombinerte forsterker- og romlyden endrer seg avhengig av hvor du beveger hodet ditt. Scenemodus lar deg tre inn i rampelyset, der forsterkerlyden kommer fra en virtuell backline bak deg, i tillegg til de inkluderte akustiske trommepatternsene eller musikk strømmet fra telefonen din via Bluetooth.


Ingen kabler, ingen problemer


All lydtilkobling med Waza-Air Bass er hundre prosent trådløs, og gir en problemfri opplevelse. Med muligheten for å bevege deg og spille med total frihet vil du aldri surre deg inn eller dra av deg hodetelefonene ved å tråkke på en ledning. Og takket være avansert trådløs teknologi som er hentet fra BOSS´ anerkjente WL-serie, vil du alltid nyte førsteklasses lydkvalitet og fantastisk spilleopplevelse med ultralav forsinkelse. Automatiske hvilemodus- og oppstartsfunksjoner sparer batteritid mellom spilleøktene og reduserer behovet for å koble til og lade.



Høykvalitetslyd og solid konstruksjon


Med store, spesialdesignede 50 mm drivere gir Waza-Air Bass en rik, fyldig lyd for både basspilling og lytting til musikk. De tilpassende øreputene og den brede hodebøylen er superkomfortable, så du kan spille i lengre strekk, og den solide konstruksjonen gir robust varighet for daglig øving og jamming. Waza-Air Bass kan foldes sammen til en kompakt størrelse for lagring eller for å kunne skyves inn i en lomme på instrumentbagen din. Det finnes også et etui (tilleggsutstyr) for å trygt kunne bære hodetelefoner, WL-senderen og USB ladekabelen i én pakke.