Boss DD-3T delay pedal

Varenr: 1137240
Boss DD-3T delay pedal Boss DD-3T delay pedal
1 759,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Den ikoniske Digital Delay, forbedret for moderne musikere

 

BOSS´ ikoniske DD-3 Digital Delay har vært standardutstyr på pedalbrett siden 1986, elsket av alle for den gode lyden og enkle bruksmåten. Med DD-3T har vi oppgradert den klassiske pedalen med utvidet funksjonalitet, samtidig som vi fullstendig har beholdt originallyden og kontrolleroppsettet. Nå er det mulig å tappe delaytempo ved å bruke den innebygde bryteren eller en ekstern bryter, og du kan velge mellom tre rytmeunderdelinger. Og den direkte jackutgangen har blitt flyttet ved siden av hovedutgangen, slik at vått/tørt-oppsett blir enklere.      

 

•              Oppgradert versjon av industristandarden DD-3, med utvidet funksjonalitet for moderne musikere

•              Superenkel å bruke for å skape lyder raskt

•              Delaytid på 12,5 til 800 ms, inndelt i tre områder for raskt oppsett

•              Tapp tempoer med den innebygde pedalbryteren eller med en ekstern fotbryter

•             Short Loop-innstilling for å lage fraselooper (tilsvarende Hold-funksjonen på den originale DD-3)

•              Direkteutgang for å sende tørre og våte lyder til separate forsterkere

•              Hoved- og direkteutgangsjacker er nå plassert på én side av pedalen  

•              BOSS femårsgaranti

 

En helstøpt klassiker

DD-3 har blitt produsert kontinuerlig i over tre tiår og har vært den foretrukne delaypedalen for et utall musikere. Basert på DD-2 - verdens første digitale delaypedal fra 1983 - er DD-3 hedret for sin varme, runde delaytone og enkle kontrollere som lar deg stille inn lyden raskt. DD-3Ts lydkretssystem og kontroller er identiske med DD-3, noe som gir den klassiske vibben du kjenner og elsker ned til den minste detalj.

 

Innebygget Tap Tempo

En viktig utvidelse i DD-3T er tap tempo. Dette er en essensiell funksjon for rytmiske delayeffekter, som er kjernen i mange gitarstiler. I delay-modus holder du pedalbryteren inne i to sekunder for å veksle mellom bypass og tappefunksjonen. Og for din egen tappekontroll kan du koble til en ekstern fotbryter. Når DD-3T mottar tappesignal så er opptil 800 ms delaytid tilgjengelig, og Mode-knappen bestemmer rytmens underdeling (fjerdedelstrioler, punktert åttedel eller fjerdedel)

 

Direkteutgang for vått/tørt oppsett

DD-3T har direkte jackutgang slik som DD-3, men den har blitt flyttet ved siden av hovedjackutgangen slik at tilkoblingene blir enklere. Hvis du plugger en kabel i direkteutgangen vil main out gjøres om til kun delay, noe som lar deg sende våte og tørre signaler til ulike forsterkere for et stort og omsluttende sound. Og hvis forsterkeren eller switcheren har en parallell effektloop kan du bare plugge inn en dummyplugg i direkteutgangen for å mute det tørre signalet for å kun få effektsignalet.   

 

Hold loopen

Den originale DD-3 (og DD-2 før den) inkluderte en framtidsrettet Hold-funksjon som lot deg fange opp en lyd som var opp til 800 ms lang, spille den av uavbrutt og jamme oppå. Mange år senere utviklet BOSS dette kreative konseptet videre med de suksessfulle Loop Station-produktene, som bidro til å fostre nye musikkstiler med live looping. DD-3T inneholder den samme Hold-funksjonen som DD-3, men den har fått navnet “Short Loop” for å reflektere hvordan den vanligvis brukes i dag.