Boss SD-1 Super overdrive-pedal

Varenr: 1024494
839,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

BOSS' legendariske Super Overdrive-lyd

 

Legendarisk BOSS overdrivepedal med sjangerdefinerende lyd og følelse.

 

Siden den ble lansert i 1981, har arbeidshesten SD-1 Super Overdrive vært en av de viktigste gainpedalene for flere generasjoner utøvere i alle musikksjangere. SD-1 er basert på den revolusjonære assymetriske klipping-kretsen fra OD-1 Overdrive, en av de tre originale BOSS kompaktpedalene fra 1977, og har fyldige, jevne og svært musikalske vrenglyder som fortsetter å inspirere gitarister over alt.

  • Sjangerdefinerende BOSS overdrivelyd
  • Unik asymmetrisk klipping-krets lager en vreng med rørkarakteristikk
  • Milde til moderate vrenglyder med fokusert mellomtone og tight bass
  • Ideell å bruke med cleane og litt vrengte forsterkere
  • Er også kjempebra for å stramme inn og gi definisjon til high-gain-forsterkerlyder
  • Passer bra sammen med boost-, overdrive- og distortionpedaler
  • BOSS fem års garanti

 

Klipping-kretsen som definerte "overdrive"

I 1977 lagde BOSS en helt ny pedalkategori med OD-1, og ga naturlig vreng i pedalform til gitarister for første gang. Den hadde et signal fylt av harmonier, og den unike asymmetriske klipping-kretsen gjenskapte den gode lyden og følelsen av en vrengt rørforsterker, men på kontrollerbare volumer. Fire år senere utviklet dette banebrytende designet seg til den mer allsidige SD-1, som i tillegg hadde en aktiv tonekontroll for å forme diskantresponsen og små forbedringer for mer fylde i bassen.

 

Overdriveperfeksjon

SD-1 gjør at alle, fra nybegynnere til proffer, får inspirerende lyder med en gang, takket være den naturlige atferden og den subtile mellomtoneboosten som er en del av designet. Den gir lyden din en dytt akkurat der det trengs mest, og gjør at gitaren din alltid ligger perfekt i miksen, med varme, klarhet og fyldig tilstedeværelse. Lavere vrenginnstillinger er fine for rytmepartier, mens høyere innstillinger er ideelle for fete, syngende leads. SD-1 er også veldig følsom for inngangsnivå, og gjør at du kan stille inn ulike nyanser av vrengen ved å justere gitarens volumkontroll.

 

Den ene pedalen alle utøvere trenger

Med sin organiske karakter, responsive vreng og tonekontroller gir SD-1 den riktige lyden for omtrent alle musikkstiler. Tråkk på pedalen sammen med en clean eller litt vrengt forsterker for en mild-til-moderat overdrive som er ideell til alt fra klassisk rock og røff blues til pop, country, jazz, med mer. SD-1 kan også brukes som booster for high-gain-forsterkere og andre vrengpedaler, og gir fokus i mellomtonen, stram bass og fin diskant som passer perfekt for tyngre lyder og soloer.