Behringer TORO

Classic Analog Bass Synthesizer

Varenr: 1188833
2 758,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
31.08.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Gjør deg klar til å løpe med oksene fordi en ærverdig klassisk synth nå er tilbake og gjort mer tilgjengelig og rimelig for alle! Vi introduserer Behringer TORO, en autentisk gjenskaping av den legendariske Taurus, som ble mye brukt av blant annet Rush, Genesis, Dream Theater og Yes. Nå kan alle de ikoniske tonene bli dine. 

 

Å være i stand til å levere massive avstemte lyder takket være de 2 VCO-ene gjør at TORO umiddelbart kan produsere den klassiske jordskjelvende buldringen av originalen. TORO er ikke bare flott for å få flotte basslyder. Takket være dens 5-oktaver rekkevidde kan du også få fine solo lyder.

 

TORO kommer med 4 forhåndsinnstillinger for lyd som starter med de klassiske forhåndsinnstillingene for Toro, Tuba og Bass, som er nøye gjenskapt for å høres ut akkurat som originalen, så vel som Variable, som gir deg tilgang til alle kontroller slik at du kan forme og finjustere lyden.