Behringer Space FX

24-bit Stereo Multi-FX Engine Module

Varenr: 1188831
Behringer Space FX 24-bit Stereo Multi-FX Engine Module Behringer Space FX 24-bit Stereo Multi-FX Engine Module Behringer Space FX 24-bit Stereo Multi-FX Engine Module
1 169,-
-+
3 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

80-tallet var gullalderen for elektronisk musikk. Synthesizere var i sin beste alder og nesten alle hitlåter og filmlydspor på den tiden hadde en synth i en eller annen form. Modulære synther har blitt mer og mer populære blant profesjonelle og entusiaster med årene, og de er i ferd med å bli enda bedre. 

 

Behringer SPACE FX er en 24-bit stereo multieffektmodul drevet av Klark Teknik med 32 reverb, delay, modulasjon, filtre og forvrengning i en kompakt, rackmonterbar synthmodul. 

 

Enten du ønsker å utvide ditt nåværende synth-oppsett eller nettopp har begynt i kaninhullet, er SPACE FX et godt valg! Den kommer lastet med 15 romklangseffekter som rom, hall, plate og fjær, 8 forskjellige delay- og modulasjonseffekter som ekko, refreng, flanger, phaser og tremolo pluss kombinasjonseffekter som delay + romklang og refreng + romklang.