Behringer Flow 8

Digitalmixer med bluetooth

Varenr: 1143641
Behringer Flow 8 Digitalmixer med bluetooth Behringer Flow 8 Digitalmixer med bluetooth Behringer Flow 8 Digitalmixer med bluetooth Behringer Flow 8 Digitalmixer med bluetooth
3 299,-
-+
18 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

8-Input Digital Mixer med Bluetooth-lyd og appkontroll, 60 mm kanalfader, 2 FX-prosessorer og USB/lydgrensesnitt

 

digital blanding med Ease

Digitale miksere tilbyr studiokvalitetsbehandling, høyeste troskap, total tilbakekalling av alle innstillinger og til og med ekstern drift. Dette er enormt attraktive funksjoner, men de kommer alle til en pris - med større fysisk størrelse, mer kompleks drift som krever minst en viss grad av lydteknisk utdanning.
De millioner av analoge småformatmiksere som Behringer har bygget gjennom årene klart Fortell oss at det er mange brukere som trenger en mikser som er kompakte, rimelige, pålitelige og enkle å betjene.

Typiske applikasjoner trenger ofte bare å balansere nivået på en håndfull kilder. Så hvorfor gjøre ting mer komplisert enn de trenger å være? Det er på tide med noe virkelig nytt som gir moderne funksjoner og arbeidsflyter til alle i en enkel og lett form - det er på tide med flyt 8 digital blanding.

 

ez -Gain Assisted Gain Staging

Har du noen gang hørt noen si: "Du må ta hensyn til din gevinststaging"? Vet du hva "gevinststrukturen" handler om? Når du er interessert i rene og sunne signaler, med lav støy og lav harmonisk forvrengning, er det viktig å justere riktig mengde forforsterkningsgevinst. Det er å definere mengden forsterkning et signal får når du går inn i mikseren. Siden kildesignaler kan være alt fra en sterk hit på Snare -trommelen, til den subtile brummen til bier, er det ikke en gevinstmontering av alle mulige formål.

Gevinst iscenesettelse er alltid et kompromiss og å finne den rette Krever enten erfaring og teknisk kunnskap, eller den nye FLOW 8 EZ-Gain-funksjonen. Funksjonen kan overvåke signaler på en eller alle kanaler samtidig, til du tror de høyeste lydene har blitt satt til den. EZ Gain vil da automatisk justere kanalforsterkningen til den optimale takhøyde.

Å, forresten, EZ Gain vil automatisk engasjere 48 V Phantom Power på MIC -innganger 1/2 når ingen signal kommer inn, Bare i tilfelle du glemte å gjøre det. Den vil slå den av igjen hvis det ikke kommer noe signal Det er små miksere oftere plassert der kabler ender, i stedet for i en posisjon der det vil være mest nyttig for å kontrollere blandingen. Det kan hende du må strekke deg for å kontrollere nivåer eller gå bort fra mikseren for å bedømme om justeringen din har ønsket effekt. Ikke lenger! Flow 8 Mixers tilbyr full fjernkontroll fra i utgangspunktet hvilken som helst Android- eller iOS -enhet, noe som gir deg frihet til å gå nøyaktig der lyden er ideell for å gjøre noen form for justering. Tweak 9-Band EQ for de viktigste PA-høyttalerne, sett kompressoren på bassgitaren eller juster blandingen for talentene på scenen.

 

assistert oppsett For nybegynnere
er du ny i lydens verden og ikke sikker på hvilket signal du skal legge på forskjellige innganger? Du vet ikke hvordan du bruker EQ eller kompressoren til dedikerte signaler? Ikke noe problem, Flow 8 -appen gir deg en unik oppsettveiviser som tar deg trinn for trinn for å få musikken din til å skinne. Etter å ha valgt typen input vil assistenten tilby deg forhåndsinnstillinger og fortelle deg hvor du skal koble kablene i. Takket være denne innovative funksjonen kan du legge til instrumentene og mikrofonene dine, selv om du ikke er noen ekspert ennå.

 

Total tilbakekalling av alle innstillinger
Du spiller inn en podcast en dag og noen vokal den andre? Du blander flere artister på samme spillejobb? Eller generelt sett - Flow 8 er din faste følgesvenn for forskjellige lydapplikasjoner, og du vil ha perfekt finjustert forhåndsinnstilt tilgjengelig på fingertuppene i løpet av sekunder. Deretter gir det integrerte øyeblikksbiblioteket og muligheten for å lagre ubegrensede øyeblikksbilder per flyt 8 app øyeblikkelig, ubegrenset strøm. Oppbevar, rediger og last inn mikserinnstillinger via maskinvaren eller appen øyeblikkelig. Du kan til og med utløse Snapshot -lasting med en tilkoblet fotbryter for å gi ytelsen din til live. Mens maskinvaren gir 15 interne lagringsspiller for forhåndsinnstillinger, kan appen lagre et ubegrenset antall øyeblikksbilder sortert etter navn, dato og klokkeslett.


enestående lydkvalitet (på farten)
Med to MIDAS-mikrofonforsterker og intern 32 VFP-prosesseringsflyt 8 blir med i X32, X-Air og Wing-serien med digitale blandingskonsoller. Selv om formfaktoren og antall I/O er spesielt skreddersydd til mindre oppsett, tilbyr hver enkelt kanal krystallklar lyd og holder følge med forfedrenes lydkvalitet. Alle kanaler tilbyr 4-bånd EQ, komprimering, så vel som 2 FX og 2 Monitor Sends. Alle monitor- og hovedbusser har 9-bånd EQ og en begrenser for å forhindre uventede volumtopper på høyttalerne dine.


Leter du etter den store lyden?
der er reverb og så er det reverb. Flow 8 har to uavhengige motorklasseffekter, hver med 16 forhåndsinnstillinger for å foredle instrumentene og vokalen din med fantastiske effekter og dybde.
12 Reverb-programmer spenner fra en veldig kort, men likevel livlig atmosfære til veldig langt og glatt tempel eller stadion simuleringer. Alle av dem kommer i to smaker, og forfallstiden deres kan justeres kontinuerlig. I tillegg til at du vil få forskjellige forsinkelses- og modulasjonseffekter for alle stiler og applikasjoner.


innebygd Bluetooth-streaming
Siden kompakte høyttalere dominerer forbrukeren Market, Bluetooth har etablert seg som en standard for lydforbindelser i forbrukerverdenen. Mini-jack-stikkontakter blir byttet ut mer og mer, og mange smarttelefoner og nettbrett krever spesielle adaptere for å sende ut analoge lydsignaler. Derfor tilbyr Flow 8 en integrert Bluetooth -mottaker, som gjør at du komfortabelt kan spille musikk mellom forestillinger uten irriterende adaptere og behovet for å være nær blandingskonsollen hele tiden.

BT -lydforbindelsen for å spille Lydback kan kobles uavhengig av flyt 8 ekstern applikasjon. Mens du bruker BT -lyd for avspilling på en mobil enhet, kan BT LE brukes separat på en annen enhet for kontrollapplikasjonen, hvis du ønsker det.


flyt 8 klemmealternativ - enkel og solid
Den valgfrie Flow 8 -klemmen er basert på den originale TC Helicon Perform Series Side Cap Design, ved hjelp av et spesielt materiale som kombinerer ekstrem lang levetid og en pålitelig, fast forbindelse med MIC -standen. Den består av en metallbeslag som er skrudd til mikseren og den proprietære plastdelen som klemmer seg til mikrofonstativet uten skruer. Du kan velge å montere klemmen til braketten i 3 vinkler (0 °, 15 °, 30 °) avhengig av din foretrukne mikserorientering.

Flyt 8 -klemmen er designet for å bringe strømmen 8 -mikseren inne i rekkevidde under ytelsen din. På scenen for en liten klubb -spillejobb eller i et innspillingsoppsett, vil det beste stedet ofte være rett på mikrofonstativet ditt. Den unngår unødvendig kabelrot og holder kontrolloverflaten på strømmen 8 -mikseren permanent tilgjengelig. Klemmen er designet for standard 5/8 ”mikrofon som står diameter (ikke over 16,5 mm).


USB-flerkanalsgrensesnitt
Det interne USB-grensesnittet tilbyr 10 innspillingsspor og 2 ekstra avspillingskanaler. Alle inngangssignaler kan registreres individuelt og etterbehandlet. Dette gjør Flow 8 til den ideelle partneren for DAW-hjemmeopptak med overvåking av null-latens, streaming og podcasting. Ingen ekstra USB -lydgrensesnitt kreves. Alle inngangssignaler og den viktigste stereomiksen kan sendes til lydapplikasjoner på et Mac-, Windows- eller Linux-system for innspilling, redigering eller streaming.

Enten du er en sanger, låtskriver, lite ensemble , lærer eller programleder, gamer, podcaster eller videoblogger, produserer hjemme eller spiller live i barer, kaféhus eller i gatene, når du øver eller opptrer. Flow 8 vil sikre upåklagelig lydkvalitet og hjelpe deg med å skape fantastisk lyd med letthet.