Behringer 911

Envelope generator

Varenr: 1142375
821,-
-+
10 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Legendarisk analog konvoluttgeneratormodul for Eurorack

  • Vintage-klingende 911 ADSR-modul fra' 70S
  • Autentisk reproduksjon av kretsløpet fra" Modular 55, 35 & amp; 15" Serie
  • Artist -vaktliste inkluderer verdens mest kjente pop-, rock- og jazzmusikere
  • Utløs inn og cv ut kontakter for integrering med de andre modulene
  • 4 uavhengige kontroller for T1 (angrep), T2 (forfall), T3 (frigjøring) og opprettholdelse gir full kontroll av konvoluttsignalet
  • Tidsintervaller fra 2 MS-10 SEC gir mulighet for både smarte perkussive lyder og utviklende droner
  • Eurorack Specs: 8 hk, 30 mA +12 V, 30 ma -12 V
  • Designet og konstruert i Storbritannia

Modulær syntese

Det første systemet 55, 35 og 15 synth -moduler kom ut på begynnelsen av 70 -tallet og hadde en tendens til å være ekstremt dyrt. De var hovedsakelig alle diskrete transistordesign som op-ampere den gangen var veldig høye kostnader. De diskrete kretsløpene ga modulene en veldig særegen lyd og ble brukt av artister som Keith Emerson, Stevie Wonder, Tangerine Dream og så mange flere, og ga oss noen av de største platene vi noen gang har hørt. Modulære synths var et landemerkeutvikling innen elektronisk musikk, og i dag er det i ferd med å bli bedre.


911 konvoluttgenerator

Gå inn på Behringer 911 Analog konvoluttgenerator. En autentisk gjengivelse av kretsløpet fra "Modular 55, 35 og 15" -serien konvoluttgeneratorer brukt av verdens mest berømte pop-, rock- og jazzmusikere. Nå kan musikere bygge sin helt egen, unike, synthesizer som kan passe inn i en standard Eurorack -sak til en meget rimelig pris. Bland og match med spesifikke moduler for å tilpasse synthen din for å utfylle musikksjangeren du spiller eller gå ut og ha et rom fylt fra gulv til tak med moduler som vil oppfylle alle synth geeks villeste drømmer.


Start skulptur

911 -modulen lar deg lage et dypt konturert signal med sine 4 uavhengige kontroller for angrep (T1), forfall (T2), frigjøring (T3) og opprettholde nivåer fra 0 til +5 volt. Lag snappy og perkussive lyder eller lange utviklende droner perfekte for en funky rille eller et rasende lydspor til det nyeste cyberpunk -eposet.


Ins og outs

For et mer fleksibelt oppsett har 911 en triggerinngang der du kan koble til et eksternt trigger -system som et tastatur via en 3,5 mm TS -kabel samt en utgang for å sende konvolutten til en annen modul.


Eurorack klar

Installere 911 er enkelt, da den ble designet for å passe inn i en standard Eurorack -sak. Bare koble strømkablene til strømforsyningen og skru i modulen ved hjelp av de medfølgende skruene. Dette gjør at 911 kan blandes med andre synthmoduler for et virkelig unikt oppsett.


Fullfør samlingen din

Enten du nettopp kommer inn i modulære synths eller ønsker å fullføre samlingen din, er 911-konvoluttgeneratormodulen fra Behringer et must-have-verktøy til når du lager fantastisk musikk.

Produktinformasjon

Batteridrift Nei
Innebygde høyttalere Nei
MIDI-tilkobling Nei
Strømforsyning inkludert Nei
Sustainpedal inkludert Nei
Sustainpedal inngang Nei