Behringer EUROLIVE VS1220F

gulvmonitor

Varenr: 1121543
Behringer EUROLIVE VS1220F gulvmonitor Behringer EUROLIVE VS1220F gulvmonitor Behringer EUROLIVE VS1220F gulvmonitor
1 696,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
31.08.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Høyt ytelse 600 watt PA-høyttaler med 12" Woofer og elektro-dynamisk driver

  • Høy ytelse 600-watt 2-veis gulvmonitor (150 watt kontinuerlig / 600 watt toppkraft)
  • Eksepsjonell lydkvalitet, bred frekvens Båndbredde og dynamisk rekkevidde
  • Ekstremt kraftig 12' Long-excursion Driver gir utrolig dyp bass og akustisk kraft
  • proprietær Dual Electro-Dynamic Drivere for eksepsjonell høyfrekvent reproduksjon
  • Overbelastningsbeskyttelseskrets sikrer optimal HF-driver beskyttelse
  • elliptisk bølgeguide design for ultra bred lyddispersjon
  • kileformet kabinett for perfekt justert “søt spot"
  • ergonomisk formet håndtak for enkel transport
  • robust stålgitter for optimal høyttalerbeskyttelse
  • 2 Professional 1/4' Jack Connectors
  • 3-års garantiprogram*
  • Designet og konstruert i Tyskland

Eurolive vs1220f
Eurolive VS1220F gulvmonitor er akkurat det du har forventet av Behringer-600-watts krafthåndteringskapasitet, flere funksjoner og Helt rimeligere! Og takket være den ekstremt kraftige, langvarige 12" Lavfrekvens (LF) driver og dobbel elektro-dynamisk høyfrekvens (HF) Driver - VS1220F kommer klar til å skyve den til grensen rett ut av boksen. VS1220F er bestemt til å bli en legende i seg selv, ved siden av de andre Eurolive -modellene som har gjort Behringer verdensleder i høyttalere.

Tilpassede konstruerte svinger
Våre LF- og HF -svinger er designet spesielt for hver applikasjon - det er det som skiller oss fra konkurransen. Når du kjøper et Behringer -gulv Monitor, kan du være trygg på at svingerne inne er konstruert for å utføre feilfritt i forbindelse med alle andre elementer for virkelig profesjonelle resultater. Eurolive VS1220F trekker ut enorme mengder lav ende, med artikulerte, detaljerte midter og krystallklare høydepunkter.

Romslige høydepunkter
Høyfrekvensinnhold kan enkelt gjøre eller ødelegge ytelsen din. Eurolive VS1220Fs doble elektro-dynamiske drivere gir naturlig klingende høye Slutt, med et ultra bred 80 ° x 40 ° lyddispersjonsmønster-takket være det spesialdesignede, elliptiske bølgeguiden.

Stor lyd, lett og rimelig
Stor her, liten der, mye av dette, bare et snev av det - vi har alle våre egne personlige preferanser, men VS1220F setter det hele i en praktisk, enkelt Å bære pakke - og pakker virkelig en massiv trøkk med krafthåndtering opptil 600 watt. Innfelt og ergonomisk utformede håndtak gjør dem enkle å Løft og transport-og den store lyden VS1220F er overordentlig rimelig.

lydverdi
VS1220F -gulvmonitoren står hode og skuldre over resten av pakken og leverer eksepsjonell ytelse, selv når den skyves til det ytterste. Lett og kraftig, med spesialdesignede svinger, massiv krafthåndtering og ekstrem portabilitet, VS1220F er ideell for all musikk Søknad - til en pris som er uhørt i denne klassen.

Opplev Eurolive VS1220F hos din lokale forhandler i dag og finn ut hvorfor flere og flere fagpersoner vender seg til Eurolive Series -høyttalere for deres fantastiske ytelse og ekstraordinær verdi.