Behringer BXD3000H ULTRABASS

Compact 300W, 2-channel bass amplifier

Varenr: 1121522
Behringer BXD3000H ULTRABASS Compact 300W, 2-channel bass amplifier Behringer BXD3000H ULTRABASS Compact 300W, 2-channel bass amplifier Behringer BXD3000H ULTRABASS Compact 300W, 2-channel bass amplifier Behringer BXD3000H ULTRABASS Compact 300W, 2-channel bass amplifier
2 303,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

ultrabass BXD3000H
Ultra-lettvekt 300-watt 2-kanals bassforsterkerhode med FBQ Spectrum Analyzer, Ultrabass-prosessor og kompressor

  • Ultra-Compact 300-watt 2-kanals bassforsterker
  • Revolutionær klasse-D-forsterkerteknologi: enorm kraft, utrolig sonic ytelse og ultra-lettvekt
  • Ren kanal med dedikert forsterkningskontroll
  • forvrengningskanal med dedikert forsterkning, form og nivå Kontroller
  • Ultra-musikal, aktiv 7-bånd grafisk EQ med FBQ Spectrum Analyzer
  • Revolutionær'' se hva du spiller'' FBQ frekvensindikator For øyeblikkelig lydforming
  • Byttbar Ultrabass Subharmonics-prosessor for utrolig lav-end strøm
  • Integrert kompressor glatter ut Volumtopper når du spiller dynamiske smeller
  • Dual fotbryter for kanalvalg og ultrabassfunksjon inkludert
  • separat hodetelefonutgang - Perfekt for stille øving
  • Balansert XLR DI- og linjeutganger for direkte tilkobling til blandingskonsollen din
  • CD -inngang lar deg spille sammen til din favorittmusikk
  • Dedikert FX -innsats for eksterne effekter enheter (Stomp Boxes, Rack Effects, osv.)
  • Rack Mount -parentes Inkludert
  • Planet Earth Switching strømforsyning for maksimal fleksibilitet (100 - 240 V ~), støyfri lyd, overlegen forbigående respons pluss lav Strømforbruk for energisparing
  • 3-års garantiprogram*
  • Designet og konstruert i Tyskland

Ultrabass BXD3000H
Ultrabass BXD3000H er en 300-watt 2-kanals bass amphode designet spesielt for bassist som krever det ultimate i tonal allsidighet. Med 300 watt ulastelig klasse-D-utgang, vil du ha mer enn nok kraft til å servere stram og punchy bunn-end for et bredt spekter av ytelse applikasjoner.

Men strømmen er ikke alle BXD3000H må av ER-du får 2-kanals drift for alt fra superrensede toner til søt forvrengningslappet slipe; en 7-band grafisk Eq, med vår revolusjonerende “Se-hva-du-lek" FBQ -frekvensindikator som lar deg øyeblikkelig ringe opp favorittlydene dine; en Byttbar ultrabass subharmonikkprosessor for massiv dybde; En innebygd kompressor, for slapslikkene dine, og en rekke andre profesjonelle funksjoner Og I/O -alternativer - og det hele veier mindre enn 7,7 kg/3,5 kg!

klasse -d - massiv kraft, perfekt lyd
Takket være vår revolusjonerende klasse-D-forsterkerteknologi, er vi i stand til å gi deg enorm kraft og utrolige soniske ytelse i en enkel- til bruk, ultra-bærbar og lett pakke. Klasse-D-forsterkning gjør hele forskjellen, og tilbyr det ypperste innen energieffektivitet og eliminere behovet for tunge strømforsyninger og massive varmevasker. Denne fantastiske teknologien gjør det mulig å designe og bygge ekstremt kraftig Produkter som er betydelig lettere i vekt enn deres tradisjonelle kolleger, mens de bruker mindre energi og beskytter miljøet.

Hemmelig våpen nr. 1
Tone. Det er det det hele kommer til - og BXD3000H leverer virkelig! Kanal 1 gir knirkete-ren drift for den mest sannheten lyden av bassen din. Hvis du foretrekker en mer aggressiv lyd, kan du bytte til Channel 2 via frontpanelknappen, eller den medfølgende fotbryteren med dobbelt funksjon (kanal (kanal og ultrabass) - og bruk forsterkning 2 for å ringe i den perfekte mengden slip. For enda mer tonalvariasjon har vi gitt vår proprietære formkontroll, Som lar deg kalle opp et bredt spekter av lyder - alt fra mild til vill! Og hvis spillejobben din etterlyser to basser, kan du si en frettet og en fretløs, du kan bruke kanal 2 og formkontrollen for å finjustere lyden fra det andre instrumentet.

Ombord 7-band FBQ Equalizer
Vår revolusjonerende FBQ-utligning lar deg “se-hva-du-play & quot ;. I normal modus kan de individuelle frekvensbåndene heves eller senkes til finjustering din lyd; Men når du engasjerer FBQ -knappen, får du kraften til en dedikert spektrumanalysator rett ved fingertuppene. Nå lysdiodene på Frekvensglidebrytere lyser opp i varierende intensitetsnivåer, og viser deg nøyaktig hvilke bånd som må justeres for optimal ytelse. Dette er Spesielt nyttig for å eliminere tilbakemeldingen med lav frekvens som vanligvis er assosiert med hul kropp, elektrisk-akustisk og oppreist bass.

Studio -kvalitetskompressor - Stairway to Heaven
Studioklasse-kompressoren vår er basert på klassisk og berømt studioutstyr fra 70-tallet. Dette helt gjennomsiktige og musikalske kompressordesign lar hele dynamiske serien skinne gjennom til signalet ditt når kompresjonsgrensen, som er indikert med den svært synlige statusen Led. Kompressoren øker opprettholdelsen og glatter ut signaltopper, noe som er spesielt nyttig når du legger ned funken, à la smell og Pop-eller hamring av de mest aggressive metalllinjene. Det resulterende utgangsnivået lar deg slippe løs kraftige og påvirkede basslinjer, mens du fortsatt er Sitter rett der du trenger å være i blandingen!

Secret Weapon #2
Når den er aktivert, legger vår proprietære ultrabassprosessor til et signal som er en oktav lavere enn inngangssignalet. Dette subharmoniske innholdet legger til Utrolig dybde til basslinjer, noe som gjør dem mektige og punchy. Bare trykk på Ultrabass -knappen eller bruk den medfølgende fotbryteren, og ring inn ønsket mengde fettbunn. Publikum vet ikke hva som rammet dem!

Men vent, det er mer
For deg ikke-purister har BXD3000H en FX-innsats, slik at du kan bruke favorittutstyret ditt. Det er gitt en fotbryter med dobbelt funksjon Ultrabass og Channel Select -funksjoner, som en balansert XLR DI ut for å sende signalet ditt til PA - og RCA i tilkoblinger for CD -en din eller mp3 spiller. Vi ga også BXD3000H en praktisk og kraftig hodetelefonkontakt - for de gangene du vil holde all denne fantastiske tonen for deg selv!

lydverdi
Sporting 300 watt uberørt klasse-D utgangskraft, praktisk talt ubegrenset tonal evne, innebygd ultrabass og mye mer-BXD3000H basskombo AMP vil løfte ytelsen til et mye høyere nivå. Prøv den utrolige BXD3000H hos din autoriserte forhandler, eller bestill online i dag - og opplev en av de beste bassforsterkerverdiene på markedet!