Behringer X-Touch One

Varenr: 1120936
Behringer X-Touch One Behringer X-Touch One Behringer X-Touch One Behringer X-Touch One Behringer X-Touch One Behringer X-Touch One Behringer X-Touch One Behringer X-Touch One Behringer X-Touch One
2 171,-
-+
6 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Universell kontrolloverflate med berøringsfølsom motorfader og LCD-skribentstripe

  • Universal DAW fjernkontroll for studio og live applikasjoner
  • støtter HUI- og Mackie -kontrollprotokoller for sømløs integrasjon med hver kompatibel musikkproduksjonsprogramvare
  • Forskjellige oppdrag som støtter alle store DAW
  • Forhåndsinnstilt bruker som tildeler alle Mackie-kontrollparametere til brukerforberedte knapper
  • Ulike standard MIDI -modus med notat- eller CC -oppgaver, og absolutt eller relativ koderedrift
  • helautomatisert og berøringsfølsom 100 mm motorisert fader
  • Dynamisk LCD -skribentstripe for øyeblikkelig oversikt over spornavn og parametere
  • Rotasjonskontroll med LED-krage for justering på flyet
  • 34 dedikerte opplyste knapper for direkte tilgang til nøkkelfunksjoner
  • 8-segment LED-måler for presis nivåkontroll
  • Stor joggetur/skyttelhjul og transportkontroller for intuitiv drift
  • 2-port drevet multi-TT USB-hub for tilkobling av flere kontrollere
  • Dedikert fotbryterkontakt for ekstern fjernkontroll
  • " Planet Earth" Bytte strømforsyning for maksimal fleksibilitet (100 - 240 V ~) og lavt strømforbruk for energisparing
  • Designet og konstruert i Tyskland

 
X-Touch One

Legg hendene på musikken din med X-Touch One Universal Control Surface. Denne strålende kontrolleren? Har alt du trenger for hjemmestudioet ditt eller liveoppsettet, men likevel kan vokse etter hvert som dine behov utvides.


fra den berøringsfølsomme, motoriserte faderen og dynamiske LCD-skribenten, til den Rotary Encoder, 34 opplyste knapper, 8-segment LED-måler, stort joggetur/skyttelhjul og dedikerte transportkontroller, X-Touch One er en funksjonspakket overflate for presisjonskontroll og fugleperspektiv av dine kritiske blandingsparametere.


universelt ditt

Når det gjelder integrering, har X-Touch One deg dekket med de mest brukte protokollene i bransjen. Med inkludert støtte for Hui* og Mackie Control*, kan du være sikker på at den vil fungere sømløst med all kompatibel musikkproduksjonsprogramvare, slik at du kan fokusere på hva som teller ... musikken.


merket merket DAW-maler inkluderte

X-Touch One støtter Mackie Control, HUI og MIDI-kommunikasjonsprotokoller for sømløs integrasjon med hver kompatibel musikkproduksjonsprogramvare. Teksten som er trykt på topppanelet tilsvarer standard Mackie Control MC -protokoll. Du har også muligheten til MC -brukermodus, som lar deg tilordne spesifikke MC -funksjoner til noen av knappene (bortsett fra de fem beste knappene i Master/Channel -delen). For å gjøre det enkelt når vi jobber med de mest populære kompatible DAW-ene, har vi inkludert merkede overleggsmaler for din X-Touch One som indikerer de typiske knappfunksjonene for hver DAW.


Fader-danser med din Musikk

Musikken din er legemliggjøringen av fantasien og kreativiteten. Kontrolleren din skal være like inspirert og dynamisk i sin respons på skapelsen din. Det er grunnen til at X-Touch One har en helautomatisert og berøringsfølsom 100 mm motorisert fader. Hvert trekk eller automatisering du skriver kan sees i faderbevegelsene i sanntid, perfekt synkronisert med DAW.


LCD -skribentstripe - Instant Readout

Onboard LCD -skribentstripen øverst av faderen gir en øyeblikkelig visuell avlesning av hvilket spor og parameter du justerer-eliminerer totalt gammel skoletape-og-markør-merking.


En symfoni av lys

med 34 dedikerte og opplyste Knapper, en enkelt roterende kontroll med LED-krage, en 8-segment LED-måler og tidskode-skjerm, er X-Touch One en fest for øynene så vel som hendene. Du vet du i strålende farge om en kanal er dempet eller soloes, og ser hvor varmt nivået pumper når du gjør endringer under opptak eller blanding. Bevæpn sporet ditt eller juster panorering samtidig og undrer deg over hvordan du noen gang er avhengig av en mus for å gjøre en kontrollerjobb.


Følelsen

Navigering er en lek med rikelig funksjoner på X-Touch ens overflate. Det store joggen/skyttelhjulet og transportkontrollene til båndstil gir intuitiv kontroll over de mest brukte handlingene i DAW. Rase mellom Fader Banks med tastetrykk av en knapp og gjøre endringer ved å snu en faktisk kontrollknott. Det er som å bringe DAW-kontrollene dine på skjermen!


Connect, Control, utvide

med klassekompatibel USB-funksjonalitet, er X-Touch One øyeblikkelig gjenkjennelig av Mac og Windows PC-er . Den dedikerte fotbryterkontakten gjør det ultra lett å slå inn og ut, og fungerer som et ekstra alternativ for ekstern fjernkontroll. Den drevne Multi-TT USB-huben gir tilkobling for flere USB-enheter, for eksempel mus, tastatur eller flere kontrollere. Er det ikke kjempebra?


The Magic Touch

The X-Touch One gir deg alle verktøyene du trenger for å effektivisere arbeidsflyten din, og få det aller beste ut av innspillingen og blandingen økter. Ta full kontroll over DAW med X-Touch One's motorisert fader, roterende koder med LED-krage, dedikerte transportkontroller og opplyste nøkkelfunksjonsknapper.


Se og føl forskjellen X-Touch Man kan lage i arbeidsflyten din hos en Behringer -forhandler i dag ...