Behringer Neutron

Semi modulær analog synth

Varenr: 1111083
3 890,-
-+
3 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Parafonisk analog og semi-modulær synthesizer med dobbelt 3340 VCOs, multimodus VCF, 2 ADSRS, BBD-forsinkelse og overdrive-krets i et Eurorack-format

  • Parafonisk synthesizer med autentisk dobbelt 3340 analoge oscillatorer for sinnsykt fettmusikkoppretting
  • Ren analog signalsti basert på legendarisk VCO -design for å gjenskape klassisk lydforestilling
  • Semi-modulær arkitektur med standardruter krever ingen lapping for øyeblikkelig ytelse
  • Oscillatorbølgeformkontroll blander sømløst mellom 5 former (tone mod, puls, sagtann, trekant, sinus)
  • Individuell pulsbredde / tone mod -kontroll gir ultimate lyder
  • Paraphonisk modus gjør at begge oscillatorene kan kontrolleres uavhengig
  • Selvvaskende, multimodus VCF med dobbel utgang (f.eks. LP+HP tilgjengelig på knekt)
  • 2 analoge ADSR -generatorer for modulering av VCF og VCA
  • Analog forsinkelse av flere trinn basert på legendarisk BBD (Bucket Brigade Delay) Technology
  • Fleksibel LFO med fem bølgeformformer, MIDI -klokkesynkronisering og nøkkelsynkronisering
  • Støygenerator utvider dramatisk bølgeformgenerering
  • Overdrive -krets gir rik analog varme og kant til lydene dine
  • 36 kontroller og 7 knapper gir deg direkte og sanntids tilgang til alle parametere
  • Nyttighetsfunksjoner inkludert dempere, multipler, slew rate begrensning og somre for kreativ lappfleksibilitet
  • 32 inn / 24 ut Jack Matrix for utrolige mengder lappalternativer
  • Patchable lydhastighetsprøve og hold med glid for ekstra kreativitet
  • Kraftig hodetelefonutgang med dedikert nivåkontroll
  • Ekstern lydinngang for behandling av eksterne lydkilder
  • Omfattende USB/MIDI -implementering for tilkobling til tastatur/sequenser
  • Designet og konstruert i Storbritannia

 
Neutron

1970- og 80 -tallet skapte den første bølgen av bærbare analoge synthesizere, og mens han raskt ble adoptert av en mengde anerkjente musikalske artister inkludert Jan Hammer, Chick Corea, Rick Wakeman , Jean-Michel Jarre, Isao Tomita og Keith Emerson for å nevne noen, de var noe temperamentsfulle og veldig dyre.


En oppdatert inkarnasjon av forgjengerne med alle de originale funksjonene og deretter noen,? Behringer Neutron lar deg trylle frem praktisk talt enhver monofonisk lyd som kan tenkes med utrolig finesse og letthet. Den rene analoge signalveien er basert på autentisk VCO, VCF, VCA og tilstandsvariable filterdesign i forbindelse, med en fleksibel, multi-bølge LFO og Classic Bucket Brigade Delay (BBD). Neutrons parafoniske modus gjør at begge 3340 analoge oscillatorene kan kontrolleres uavhengig for en utvidet palett med tonale alternativer. Og når det gjelder beskyttelse og bekvemmelighet, kan nøytronet monteres i en standard Eurorack, noe som gjør det ideelt for studio og/eller veien. Å eie et nøytron er som å ha din egen personlige tidsmaskin, slik at du fritt kan omfavne fortiden-eller forme fremtiden!


Semimodulær design

designet rundt en intuitivt -Lineær arbeidsflyt, neutron drar nytte av den semi-modulære utformingen, som ikke krever noen lapping for øyeblikkelig ytelse. Bare legg nøytronet ditt i selvsvingning, koble favoritttastaturet eller datamaskinen din via MIDI over DIN eller USB-og begynn å utforske verden av analog musikksyntese rett ut-av-boksen.


Tro mot klassikerne

Det er tatt stor forsiktighet med å designe nøytronet for å sikre at det er sant for kretsløpet til de klassiske synthesizere som gjorde musikalsk historie. Denne svært fokuserte oppmerksomheten på detaljer er det som gir nøytron Fantasi.


Store, fete toner

De inspirerte synthesizer-sporene lagt ned på 1970- og 80-tallet er etset i annalene til progressiv rock, wave og synth-pop musikk for alltid, noe som gjør dem virkelig klassiske i enhver forstand av ordet. Neutrons rene analoge signalsti med legendariske VCO-, VCF- og VCA -kretser, lar deg gjenskape all den magien - eller designe utrolig fett og originale lyder som vil gjøre deg til en legende i din egen rett!


VCO Double Play

Neutrons svært fleksible dobbeltspenningskontrollerte oscillatorer (VCOs) gir et utrolig utvalg ved å bruke 5 unike bølgeformer for å skulpturere den perfekte lyden. Oscillatorer 1 og 2 alternativer inkluderer: tone mod; Torget; Sawtooth; Trekantet eller sinus; som kan justeres over et ekstremt bredt, 3-oktav rekkevidde (32&Apos;, 16&Apos;, 8&Apos;). Denne fantastiske fleksibiliteten gir deg alle verktøyene til å være ditt kreative beste.


12 dB tilstandsvariabelt filter og VCA

Hjertet i Neutron's Sound er dens svært fleksible 12 DB -tilstandsvariabelt filter, som lar deg fritt eksperimentere med avskjæringsfrekvensen (10 Hz - 15 kHz), modulasjon og konvoluttdybde for å ringe inn den perfekte lyden. Neutrons filtermodusbryter gir 3 innstillinger (High Pass, Band Pass og Low Pass) for et bredt spekter av tonale alternativer. I tillegg kan støtte for filter -keytracking deg velge mengden filtrering som brukes på lappen som spilles. VCA kan til og med overbelastes via Neutrons overdrive -krets for å legge sinnssyke krydder og kant til lydene dine - uten å si “Farvel" til ditt dyrebare lav-end innhold.


Å lage bølger

Du er alltid i full kontroll over Neutrons ombord modulatorer, som har: justerbar melodi; OSC -blanding; Form; og pulsbreddeknotter. En rekke brytere er gitt for: parafonisk av/på; OSC Sync og Octave Range Valg. Den interne LFO er standardmodulasjonskilden for VCF, med mindre en ekstern frekvensmodekilde er koblet til på 3,5 mm inngangskontakt. Som vi tidligere uttalte, er Behringer Neutron den ledende mono, all-analogsynthesizer i sin klasse-spesielt når det gjelder lydkvalitet, allsidighet og prisgunstighet.


Runaway Brigade

< P> All-Analog, Bucket-Brigade Circuit Inside Neutron gir 25-640 ms forsinkelsestid. Ved innstillinger for lavere tid vil ekkoene dine være sprø og punchy; Men i lengre innstillinger vil du oppleve den naturlige avanserte avrullingen som er kjennetegnet for en stor analog forsinkelse. Og når du maksimalt gjentakelsene, får du en full dose strålende selvsvingning-for tankesvingende løpende forsinkelsesstrenger.


Dobbelt konvoluttgeneratorer

Når det kommer Til konvoluttgenerering har Neutron alle baser dekket, takket være sine 2 ADSR (Attack, Decay, Sustain, Release) konvoluttgeneratorer. Neutron serverer all allsidighets- og toneskulpturalternativer en profesjonell musiker kan be om.


Eurorack Ready

designet for å håndtere strenghetene i livet på veien eller i den Studio, nøytronet ditt kan enkelt overføres til en standard Eurorack 80HP -sak for den perfekte integrasjonen i ditt eksisterende system.


Kontroller & Tilkoblings

Vi kan bare ikke hjelpe oss selv-som deg, vi er også girhoder. For de som vil ha tallene, har Neutron 36 knotter og 7 brytere, alle lagt ut i et svært intuitivt format som setter gleden tilbake i musikkskapingen din. Onboard Patching Matrix gir 32 i x 24 ut TS 1/8" (3,5 mm) tilkoblinger. Ytterligere I/O inkluderer: MIDI I/O og gjennom USB/MIDI DIN; Hoved lydinngang og utgang; og telefoner - med sin egen dedikerte nivåkontroll.


Slipp løs fantasien

Når det gjelder ikke bare å skyve konvolutter, men skaper dem, gir Neutron fantasien sin stemme - og Det er så veldig rimelig. Når moderne ytelse krever klassisk analog lyd - krever den Behringer Neutron!

Produktinformasjon

Batteridrift Nei
Innebygde høyttalere Nei
MIDI-tilkobling 5-pin og MIDI over USB
Strømforsyning inkludert Ja
Sustainpedal inkludert Nei
Sustainpedal inngang Nei