Behringer B1800XP

Varenr: 1094141
Behringer B1800XP Behringer B1800XP Behringer B1800XP Behringer B1800XP
8 188,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
31.08.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Høyt ytelse aktiv 3000-watt PA subwoofer med 18" Turbosound høyttaler og innebygd stereo crossover

  • Høy ytelse 3000-watt drevet subwoofer for PA-applikasjoner
  • Verdensberømt, britisk konstruert 18" Turbosound -høyttaler
  • Ekstremt høyt lydtrykknivå og utrolig nøyaktig bass
  • Presis reproduksjon av ultra-lave frekvenser for" Bulletproof" Punch and Impact
  • State-of-the-Art 3000-watt klasse-D-forsterker med omfattende over-excursion, termisk, RMS og klippegrensebeskyttelse
  • Innebygd aktiv stereoovergang gir høypassfiltrerte utganger for fulltegnet høyttalere
  • Avstembar og omskiftbar bassøkning plussfasebryter for den ultimate ytelsen med lav frekvens
  • Variabel høy kuttkontroll for perfekt lydjustering
  • Subwoofer-nivåkontroll for å justere balansen mellom subwoofer og fulltegnet høyttalere
  • Kraft-, signal- og klipp LED for perfekt overvåking
  • Intelligent begrenser for maksimal lydytelse og wooferbeskyttelse
  • Intern strømforsyning for støyfri lyd, overlegen forbigående respons og veldig lavt strømforbruk
  • Polestikk for montering med kommersielle avstandsstolper
  • Ergonomisk formede håndtak for enkel transport
  • Rugget stålgrill for optimal høyttalerbeskyttelse
  • Designet og konstruert i Tyskland

 
Eurolive B1800XP

Vår Eurolive B1800XP 3000-watts aktiv subwoofer gir den ultimate med lav frekvens reproduksjon, og den innebygde stereoovergangen gjør det ideelt egnet til bruk med noen av Våre aktive 2-veis høyttalere. Pakket med en kraftig 3000-watt klasse-D-forsterker, en Turbosound 18" B1800XP produserer ekstreme nivåer av lav-end punch, med definisjonen og klarheten som typisk er reservert for mye større systemer! <

Enkelt sagt, disse kule løpende systemene er mye lettere, noe .


Class-D-Massiv kraft, perfekt lyd

Takket være vår revolusjonerende klasse-D-forsterkerteknologi, er vi i stand til å gi deg enorm kraft og utrolig sonisk ytelse i en brukervennlig, ultra-bærbar og lett pakke. Klasse-D-forsterkning utgjør hele forskjellen, og tilbyr det ypperste innen energieffektivitet og eliminerer behovet for tunge strømforsyninger og massive kjølerier. Denne fantastiske teknologien gjør det mulig å designe og bygge ekstremt kraftige produkter som er betydelig lettere i vekt enn deres tradisjonelle kolleger, mens du bruker mindre energi og beskytter miljøet.


Turbosound - The Sound Difference

En verdensledende britisk designer og produsent av profesjonelle høyttalersystemer,  turbosound  har bygget nyskapende høyttalere i mer enn 30 år, og vunnet den ærverdige dronningens pris for innovasjon flere ganger for sin meget anerkjente høyttaler design. Du vil finne  Turbosounds utmerkede produkter som ikke bare turnerer med de mest kjente internasjonale artistene, men også på utallige store arenaer over hele verden.


Behringer  er stolt av å innlemme verdensberømte, spesialkonstruerte  Turbosound  høyttalere til utvalgte produkter for det ultimate innen lydreproduksjon av høy kvalitet. B1800XP har en virkelig inspirert 18"  turbosound  høyttaler med imponerende 3000 watt krafthåndtering, nok til å dekke alle dine forsterkningsbehov. Finn ut mer om  Turbosounds fantastiske arv ved å besøke deres omfattende nettsted.


Ta kontroll

B1800XP har balanserte XLR -innganger og utganger, samt balanserte XLR gjennom knekt for Koble til ytterligere kabinetter. En boostfrekvensknott er rettet mot en boostfrekvens mellom 45 Hz og 90 Hz. Vend boost -bryteren for å gi den valgte frekvensen en +10 dB boost. B1800XP har også en høy kuttskive som gir presisjonskontroll over den øvre korsfrekvensen til subwooferens forsterker. Den høye kuttede skiven påvirker ikke gjennom signalene, bare signaler rettet mot subwooferen (det påvirker imidlertid utgangssokkelene som er sendt ut til fulltegnet høyttalere). En nivåknott kontrollerer inngangsforsterkningen, og fasebryteren reverserer utgangsfasen for å kompensere for frekvensavbestilling mellom subwooferen og satellitthøyttalerne. LED -er viser driftsstatus på et øyeblikk, inkludert strøm, signal til stede og inngangsoverbelastning. Avrunding av dette fantastiske settet med funksjoner er en RMS og Peak -begrenser, som gir det ypperste i beskyttelse for  turbosound  lf driver.


Hvilken høyttaler trenger jeg?

Som du sikkert har lagt merke til, lager vi disse subwoofere i to forskjellige wooferstørrelser. Hvilken er riktig for deg? En 18" Woofer har mer overflateareal å flytte luft enn en 15". Hvis du kjører lyd for en jazzkombo i en middagsklubb, kan en enkelt B1800XP være alt du trenger. Men hvis du trenger å servere pulsspekende techno på en stor, stående rom-bare danseklubb, kan det hende du trenger et par B1800XP-er for å virkelig tenne dansegulvet.


Lydverdi < /P>

B1800XP PA -subwooferen står hode og skuldre over resten av pakken og leverer eksepsjonell ytelse, selv når den skyves til grensen. Lett og kraftig med en spesialdesignet  Turbosound  svinger, 3000 watt klasse-D-kraft og en topp moderne ombord aktiv stereo crossover, B1800XP er ideell for enhver musikkapplikasjon-til en pris som er uhørt av I denne klassen.